Tumblr

    Skrevet 07.11.2014 Klokka 12:07

Min tumblr heter therichbitchuniverse.tumblr.com (navnet er link), følg meg da vel! Elsker tumblr, alltid masse inspirasjon og hente, og et perfekt tidsfordriv i kjedelige timer (neida,joda) 

Har du tumblr? 

2 kommentarer

Fine bilder :) Har tumblr, men har ikke vært innom på maange år

07.11.2014 12:11

Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske OK, mens bare en liten brøkdel legger igjen kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du ikke får så mange kommentarer som du fortjener egentlig. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin fredag, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

07.11.2014 12:32

jeg elsker tumblr!

07.11.2014 13:47

Skriv en ny kommentar


hits