Middag uten gluten

    Skrevet 10.11.2014 Klokka 20:31

Heyhey!
Nr man sier glutenfritt er det mange som med en gang tenker ", ingen brd og pasta?!". Det var iallefall det jeg tenkte, men vet dere hva? Det er faktisk noks lett. Det finnes utrolig mange alternativer, som er bde sunne og gode. I dag prvde jeg meg p ris og grnnsaks pasta (skal sies at det bestr av 99% brun ris) til salaten. En slager!


Den er jeg brukte er den rd pakken til hyre, den andre er Quinua. Ogs et kjempegodt glutenfritt alternativ til karbohydratkilde. Jeg kjpte begge disse hos min lokale helsekost "helseboden" i Mandal.

S slik s min middag ut.
Ris pasta, avokado, mager kesam, pinje kjerner, agurk, sukkererter, salat med spinat og ruccola, rdlk, paprika, balsamico og litt chorizo :)
Selvflgelig er det jo bare slenge oppi alt du foretrekker av grnt, dressinger og kjtt/kylling/fisk!

N er middagen godt plassert i magen og en treningskt fullfrt. S blir det rett i dusjen fr jeg lager meg en stoor deilig goji/jordbr smoothie...nam!

n kommentar

Nam!

10.11.2014 22:12

S jo kjempegodt ut det der! (:

10.11.2014 23:07

Skriv en ny kommentar


hits