Middag uten gluten

    Skrevet 10.11.2014 Klokka 20:31

Heyhey!
Når man sier glutenfritt er det mange som med en gang tenker "æææ, ingen brød og pasta?!". Det var iallefall det jeg tenkte, men vet dere hva? Det er faktisk nokså lett. Det finnes utrolig mange alternativer, som er både sunne og gode. I dag prøvde jeg meg på ris og grønnsaks pasta (skal sies at det består av 99% brun ris) til salaten. En slager!


Den er jeg brukte er den rød pakken til høyre, den andre er Quinua. Også et kjempegodt glutenfritt alternativ til karbohydratkilde. Jeg kjøpte begge disse hos min lokale helsekost "helseboden" i Mandal.

Så slik så min middag ut. 
Ris pasta, avokado, mager kesam, pinje kjerner, agurk, sukkererter, salat med spinat og ruccola, rødløk, paprika, balsamico og litt chorizo :)  
Selvfølgelig er det jo bare å slenge oppi alt du foretrekker av grønt, dressinger og kjøtt/kylling/fisk!

Nå er middagen godt plassert i magen og en treningsøkt fullført. Så blir det rett i dusjen før jeg lager meg en stoor deilig goji/jordbær smoothie...nam! 

Én kommentar

Nam!

10.11.2014 22:12

Så jo kjempegodt ut det der! (:

10.11.2014 23:07

Skriv en ny kommentar


hits