Min "mat-plan"/ hva jeg spiser i løpet av en dag!

    Skrevet 13.11.2014 Klokka 21:00

Må innrømme at jeg er et ganske rutinemenneske i hverdagen. Jeg liker å holde det enkelt og som regel planlegger jeg hva jeg skal spise dagen i forveien. Nå som jeg har spist glutenfritt hat jeg nærmest fått en fast mat-plan. 


Disse har hjulpet meg masse. Glutenfrie knekkebrød og musli fra min lokale helsekost; helseboden. Og glutenfritt havregryn (visste dere at store havregryn faktisk er sunnere enn lettkokte fordi de inneholder mer fiber? :)) 
FROKOST  


Til frokost har det gått i havre! Havregryn med musli, havrepannekaker (kommer oppskrift i løpet av helgen) eller min favoritt: Havregrøten. Jeg elsker å toppe med chiafrø, kanel, honning, sukrin gold, soft flora og sist men ikke minst peanøttsmør! mmmm, jeg bruker økologisk som består av 99% peanøtter, masse sunne, digge kalorier. En god start på dagen! 

LUNSJ  

Her går det i glutenfrie knekkebrød. Favoritt pålegg om dagen er mager skinkeost, 1/2 avokado og paprika. Dette fordeles på 3 knekkebrød. 

MELLOM MÅLTID

Hjemmelaget smoothies, juicer, frukt (banan♥), mandler, eller mine gluten og melke frie energikuler som dere finner oppskrift på >her<
 

Man trenger selfølgelig ikke spise glutenfritt for å unne seg disse godbitene! Her er det massevis av proteiner, vitaminer, karbohydrater og sunt fett å hente. Til middag blir det som regel grønnsaker med fisk/kylling eller svin. 

Håper dette kunne hjelpe litt. For meg er det å planlegge måltidene mine helt klart nøkkelen til suksess! Vi blogges, ha en fin kveld :) 

4 kommentarer

Bra innlegg :)

14.11.2014 08:40

Så herlig innlegg, elsker slike! :D

14.11.2014 11:02

åhnam så mye godt!

14.11.2014 17:08

Kanskje jeg skal teste det ut, hørtes veldig bra ut :)

14.11.2014 23:10

Skriv en ny kommentar


hits