Vegansk toast (denne MÅ du prøve)

    Skrevet 22.08.2015 Klokka 10:21

Hei, håper alle har en strålende lørdags morgen! 

I går hadde jeg en liten avskjedsmiddag/spillkveld for min bestevenninne som flytter til folkehøyskole på søndag, det var ekstremt koselig. Selvfølgelig ble det litt godis og pizza, så derfor tenkte jeg å starte dagen i dag på både sunt og godt vis.

Jeg har siden starten av sommerferien vært vegetarianer, og dette er også en oppskrift som passer for veganere. Så er det super enkelt, raskt, sunt og digg. Perfekt som helge-frokost eller lunsj. 


Hello, bare se på dette da! Vann i munnen...

Så dette trenger du:

- 2 grove polarbrød (eller annet brød)
- 1 ts vegansk (eller vanlig) rød pesto
- et par cherrytomater
- 1-2 soltørka tomat
- paprika
- 1/3 - 1/2 avokado
- valgfritt: hvitløkspepper, cayenne chilli saus, næringsgjær (du kan også bare bruke parmesanost) 


Jeg bruker denne spray-oljen fra PAM, som fåes kjøpt hos helsekost til å "smøre" vaffeljernet, denne inneholder minimalt med kalorier og smaker ingenting. 

Først smører du alt utenom avokado og næringsgjær på polarbrødet ditt, og toaster det i vaffeljernet til brødet begynner å bli sprøtt og tomatene litt varme. Deretter legger du i oppskåret avokado og steker i noen sekunder til. 

Voila. Så er det klart! 


Ha litt sukkerfri ketchup og næringsgjær på toppen... mmmm! For dere som lurer er nærligsgjær et alternativ til ost, som også fåes kjøpt på helsekost. Det kommer i flak som man kan strø over pizza, pasta osv. Høyt innhold av vitamin B har det også. Dog skal det sies at det ikke smelter, og ikke skal oppvarmes. Men det har den parmesanost aktige smaken, kan anbefales!

 Ha en fin helg alle sammen, håper dere prøver "oppskriften" ♥♥♥

Én kommentar

Det så godt ut :D

23.08.2015 14:41

Skriv en ny kommentar


hits