Blogg

Melkefri gulrot-suppe

  Skrevet 25.08.2015 Klokka 16:20

Heia, nå har jeg nettopp nyt en veldig digg gulrotsuppe inne. Det passet perfekt med en lun suppe når været er grått ute. Denne er 100% fri for melk og meieri-produkter, passer derfor også godt for veganere. Suppen er søt men smakfull. Jeg hadde den til lunsj, men du kan selvfølgelig  server  den som middag med en liten salat og varmt brød som tilbehør! Proppfull av betakaroten og vitaminer, tommel opp :-)


mmm, så den ikke god ut? 

Oppskriften passer til 2-3 personer

Dette trenger du:
- 4 medium gulrøtter 
- 1/2 løk
- 2 dl mandelmelk (eventuelt vanlig melk, fløte, soyamelk osv)
- 3-4 dl vann 
- 1/2 paprika
- 1/2 terning grønnsaksbuljong
- krydder, jeg brukte: salt, paprikapulver og hvitløkspulver


Åh er det ikke godt å se alle disse fine fargene? 

Fremgangsmåte:
1. kutt opp gulrot i tynne skiver og hakk løk
2. Kok opp vann med buljong og ha i gulrot og løk, la dette putre i ca 20 min til gulrøttene er møre
3. Hakk opp paprika og stek med krydder 
4. Når gulrøttene er møre, og paprikaen begynner å bli myk, har du paprikaen oppi det kokende vannet med gulrøttene og løken
5. Ta gryta av kokeplata og bruk stavmikser til å mose grønsakene, hold på til konsistensen er passende (dette kommer litt an på hvordan du liker den) 
6.  Ha i 2 dl valgrfi melk
7. Gi suppa et lite oppkok før du serverer


Så er det bare å toppe med litt balsamico, chilli, ristede pinje kjerner og ferske urter. NYT ♥

Nå er det bare å løpe til trening, håper alle har en fin dag videre!

 

God morgen!

  Skrevet 25.08.2015 Klokka 07:38

Hei nå prøver jeg for første gang å blogge via mobil. Spent på hvordan dette innlegget kommer til å bli seende ut. Tenkte jeg kunne dele oppskiften på min favoritt havregrøt. Helt melkefri, fungerer derfor også godt for veganere :-)

Havregrøt med mandelmelk:

-1 dl havregryn

-1,5 dl mandelmelk (usøtet)

-litt salt

-1 dl vann

Kok opp sammen, grøten blir veldig god å kremet i konsistens! Jeg liker å toppe med masse kanel, sukrin gold, blåbær, honning og chiafrø ❤

Ha en super dag alle sammen!

Vegetar-Taco-Burger

  Skrevet 24.08.2015 Klokka 18:32

Hei, håper alle har en fin start på uka!

Her kommer et vegetar/vegansk middagstips! Dette gir noen spicy og digge taco burgere, perfekt i salat, taco wrap eller burgerbrød. Dette trenger du:

-2 dl soyafarse
-1/2-1 pakke tacokrydder
-1/2 boks mais
-1 dl vann
-4 ss hvetemel
-1 dl økologisk havregryn

Miks alt sammen og sett det i kjøleskapet i ca 10 minutter. Så er det bare å forme til hamburgere, stek på ganske høy varme så blir de gode og crispy på utsiden :) 

Oppskriften er hentet fra sunkost sine sider, likte den ganske god men tror jeg skal jobbe enda litt mer rundt den for å få til en perfekt konsistens, kanskje jeg kan prøve med litt mindre vann. Men uansett verdt å gi dem et forsøk, de smakte kjempe godt i salaten med bønnedipp, chillisaus, avokado og nacho-chips! Nøt den middagen ute i solen, i dag skal restene spises inne i gråværet etter en tur på trening.Ha en fin og kjøttfri mandag alle sammen!

Smoothie-lover

  Skrevet 24.08.2015 Klokka 09:05

Om morningen har jeg som regel lyst på noe raskt og søtt, derfor er smoothie min frokostfavoritt. I det siste har jeg drukket det hver morning! Luksus med sommerferie altså, vi får se om dette fortsetter nå som skolen har begynt... hehe. Jeg liker mine ekstra tykke i konsistensen og toppet med litt müsli, friske bær, chiafrø eller annet digg. 


Ser ikke dette oppfriskende ut så vet ikke jeg! Denne passer perfekt om du liker smoothien din ekstra søt og god! 

Dette brukte jeg:
-fryst ananas, mango og banan (fåes kjøpt i ferdigpakke på rema)
-fryste bringebær
-1/2 glass vann
-en skvulp zeroh saft i smaken ananas (dette må du justere etter hvor mye saft smak du ønsker)
-1/2 beger double 0% protein pluss i smaken sitron... ah denne er så god!

Tilpass mengden fryst frukt etter hvor tykk du ønsker smoothien i konsistens, som sagt liker jeg min god og tykk slik at den kan spises med skje. 

Jeg toppet med vita hjertego müsli, litt youghurt og chiafrø. NAM! Det ble litt ekstra mye smoothie i dag, så resten endte opp i et glass som jeg drakk vesiden av, haha. Så da er det bare å komme seg i gang med dagens gjøremål, håper alle får en super mandag ♥

 

Vegansk toast (denne MÅ du prøve)

  Skrevet 22.08.2015 Klokka 10:21

Hei, håper alle har en strålende lørdags morgen! 

I går hadde jeg en liten avskjedsmiddag/spillkveld for min bestevenninne som flytter til folkehøyskole på søndag, det var ekstremt koselig. Selvfølgelig ble det litt godis og pizza, så derfor tenkte jeg å starte dagen i dag på både sunt og godt vis.

Jeg har siden starten av sommerferien vært vegetarianer, og dette er også en oppskrift som passer for veganere. Så er det super enkelt, raskt, sunt og digg. Perfekt som helge-frokost eller lunsj. 


Hello, bare se på dette da! Vann i munnen...

Så dette trenger du:

- 2 grove polarbrød (eller annet brød)
- 1 ts vegansk (eller vanlig) rød pesto
- et par cherrytomater
- 1-2 soltørka tomat
- paprika
- 1/3 - 1/2 avokado
- valgfritt: hvitløkspepper, cayenne chilli saus, næringsgjær (du kan også bare bruke parmesanost) 


Jeg bruker denne spray-oljen fra PAM, som fåes kjøpt hos helsekost til å "smøre" vaffeljernet, denne inneholder minimalt med kalorier og smaker ingenting. 

Først smører du alt utenom avokado og næringsgjær på polarbrødet ditt, og toaster det i vaffeljernet til brødet begynner å bli sprøtt og tomatene litt varme. Deretter legger du i oppskåret avokado og steker i noen sekunder til. 

Voila. Så er det klart! 


Ha litt sukkerfri ketchup og næringsgjær på toppen... mmmm! For dere som lurer er nærligsgjær et alternativ til ost, som også fåes kjøpt på helsekost. Det kommer i flak som man kan strø over pizza, pasta osv. Høyt innhold av vitamin B har det også. Dog skal det sies at det ikke smelter, og ikke skal oppvarmes. Men det har den parmesanost aktige smaken, kan anbefales!

 Ha en fin helg alle sammen, håper dere prøver "oppskriften" ♥♥♥

Lovet ikke jeg bakemandag?

  Skrevet 30.03.2015 Klokka 14:25

Jaja, kan ikke skryte på meg at det har blitt så mange. Men her kommer "oppskriften" på en nyyyydelig krydderkake. Jeg må dessverre innrømme at kaken kommer fra en papireske som fåes kjøpt på sunnkost. Sukkerfri lavkarbo krydderkake med smørkrem, herregud vann i munnen!

Merket heter "bakeglede" og er sunnkost sin egen serie med ferdig-mix produkter. Denne er bare superdigg, og mikser du sammen 50 g smør, 200g Philadelphia, sukrinmelis og sitronsaft har du er helt perfekt smørkrem. Det er jo lov til å kose seg litt ekstra i påsken, eller hva? 


 

2015 er på plass, og det er bakemandag også!

  Skrevet 19.01.2015 Klokka 16:23

Hey, om det finnes noen som fortsatt leser denne bloggen! Haha, ble visst en litt lang pause plutselig, men sånn er det. Skole, jobb og familie tok mye tid rundt julen. Anywaysss tenkte å begynne på en ny "tradisjon", nemlig: bakemandag! Alle vet jo at mandag er ukas mest slitsomme dag, men kanskje vi kan gjøre den litt festligere med sunne og smakfulle desserter? 

Og for dere som alltid er fylt med ny inspirasjon og giv i starten av uka - er jo det bare en enda bedre grunn til å feire? 

I dag ble det sunne, proteinrike, sukkerfrie og smakfulle muffins! 

1. sett ovnen på 175 grader

2. Mos 1 moden banan sammen med 2 egg

3. bland inn 4 ss melk og 1-2 ss mager kesam

4. ha i 30 g proteinpulver (vanilje) og 30 g havremel

5. tilsett 1 ss sukrin + og 1 ts bakepulver

6. lek med deigen! Jeg hadde noen med bakekakao, kanel, blåbær, peanøtter og peanøtt smør...mmmm!

7. stek i 15 min i midten av ovnen8. Nyt!!!

Ha en super uke videre :-) 

Påfyll

  Skrevet 24.11.2014 Klokka 12:34

1 egg, 1/2 tomat, 1/3 avokado, 2 skiver spekeskinke, agurk, 1 ts mager kesam, stekt paprika

Så digg med påfyll av både energi og inspirasjon. Det er hva jeg kaller en god start på uka. ♥ Kjenner denne uka kommer til å bli nokså stress, med mye jobb og skole. Så det spørs hvor mye tid til mat og trening det blir, men skal prøve mitt beste på å "opprettholde" bloggen! :) 

SUPER sunn smoothie!

  Skrevet 21.11.2014 Klokka 10:28

Smoothie er min favoritt! Visste dere forresten at jeg hverken likte grønnsaker, bær eller frukt frem til sånn ungdomsskolen. Og da mener jeg VIRKELIG ikke! hahah, smoothie hjalp meg virkelig å få ned frukt og grønt i starten. Denne her er ultra sunn og kjempegod! Kanskje ny favoritt? :) Dette trenger du:
-1/2 glass kokosnøttvann (eller juice)
-1 glass fryste blåbær
-1/2-1 banan
-1/3 avokado
-1 ts spirulina (kan sløyfes)
-1-2 ss gojibær (kan sløyfes) 
-3 ts naturell yoghurt 

Bland i blender og nyt! Denne blir nokså tykk og go i konsistensen, mmm...se der ja, på 1-2-3 er super sara på plass, hehehe se sterka. 

Neida men håper dere vil prøve den ut! Har dere noen gode smoothie oppskrifter? :) 

 

Brekkie time: Pancakes!

  Skrevet 19.11.2014 Klokka 10:59

"oppskriften" finnes >her< (sunne bokhvetepannekaker)

Dette er akkurat sånn jeg kunne ønske at hver morgen så ut...ah. (og ja jeg spise opp alle sammen, hehe) Ha en fin dag!

Bounty bars

  Skrevet 18.11.2014 Klokka 22:27

Hallo alle sammen! Har vært så morro å lese alle komentarene deres i det siste og setter veldig pris på at dere gidder å titte innom bloggen! Har en suuuper travel uke denne uka, med skole fra 8 og så jobb til 10 nesten hver dag, så må bare beklage om det ikke blir min beste "blogg-uke". 

Uansett! Her kommer oppskriften på sunne bountybars som jeg har pratet så mye om de siste dagene. 

Dette trenger du: 
-en boks kokosnøtt melk
-4 ss kokosolje
-250 g kokosmasse (en pakke)
-200 g mørk sjokolade, 70% eventuelt sukkerfri
-EVENTUELT en spasj med sukrin + eller sukker, og havsalt

Legg først boksen med kokosnøtt melk i fryser et par timer, så i kjøleskapet. Da skiller kokosmelkmassen og kokosvannet seg. Det er denne hvite harde massen vi skal bruke. Smelt den i en kjele med 2-3 ss kokosnøtt olje. Bland dette med kokosnøttmasse, tilsett ønsket salt og sukker/sukrin.

Så er det bare å finne en passende form, dekke den med plastfolie og presse "deigen" nedi. Når du har lagt ca halvparten av massen oppi, kan jeg anbefale å  ha oppi hakkede sjokoladebiter du dekker over igjen med resten av "deigen".  Dette gir en liten "crunsh" inni, veldig godt! 

Sett dem i kjøleskapet igjen et par timer før du kutter dem opp. Smelt ca 150 g sjokolade med 1-2 ss kokosnøtt olje (dette gjør sjokoladen mye glattere og lettere å dyppe i), vend så barene i sjokoladen. Topp gjerne med revet kokos, jeg brukte gojibær! Smakte veldig godt med litt friskhet på toppen :)Mmmmm, smaker virkelig nydelig (selv om de ser en smule rare ut). Håper noen har lyst til å prøve de ut :) Brukte en oppskrift som sto i shapeup, men gjorde et par endringer. Men du kan altså finne den der også (nesten). Oppskriften er også utrolig enkel, tror virkelig alle kan få til!

Blogges!

Chiapudding og super-smoothie

  Skrevet 18.11.2014 Klokka 09:59

Så dette er en frokost som passer godt å ta med seg når man har dårlig tid. Chiapuddingen kan lages dagen i forveien så lar du den bare stå i kjøleskapet over natten. 

Bland 30g chiafrø med 50/50 kokosnøttvann og havremelk. Tilsett litt havsalt og sukrin+, for ekstra smak. Sett i kjøleskapet og pass på å rør om et par ganger, etter ca 5 og 10 minutters tid. Når chiafrøene kommer i væske vil de "svulme" opp og slik får man den "pudding-aktige" konsistensen. TIPS! Bytt ut havremelk med soyamelk, rismelk eller mandelmelk for en helt glutenfri variant :)


Topp med friske bær, honning, syltetøy, frukt, nøtter, kanel eller müsli, bare noen forslag! Har du dårlig tid om morgenen er denne utrolig grei å ha i kjøleskapet og slenge med seg på vei til skole eller jobb. 


 Dagens grønne nærings-bombe består av:
-1 kopp fryst ananas, mango og banan
-1/2 kopp kokosvann
-3 ts naturell yoghurt
-1 ts spirulina
- 1/3 avokado 

Håper alle har hatt en fin start på dagen! 

Hva tror jeg på?

  Skrevet 17.11.2014 Klokka 15:59

Neida, jeg skal ikke greie ut om min personlige gudsoppfattning, men heller derimot mat (det er jo tross alt det jeg kan). Det er jo ikke akkurat et lite komplisert tema, for plutselig en dag er det ikke lengre "grovbrød med brunost" som gjelder på matpakkene lengre. Nå snakker vi havregrøt, salater, super-smoothies, alger, lavkarbo, glutenfritt, sukkerfritt, melkefritt, uten soya, proteiner, med soya, uten kjøtt, drikk juice eller ikke drikk juice, super-mat, kalorifattig-mat, pepsimax, sukrin, "eple-diett", "fransk-diett", lav GI, vegitar, plantebasert, detox IKKE VET JEG. 

Det er rett og slett en jungel av dietter og "mat-anbefalinger". Selv har jeg prøvd ut mye, spisevaner og mat fascinerer meg og jeg syntes det å eksperimentere med mat rett og slett er morro. Men hva er liksom det perfekte kostholdet? Skal vi trøkke i oss 30 bananer om dagen... eller var det epler? så var det den grønne teen. Hva med lavkarbo da? er det helt ut liksom? 

Nei, det er ikke enkelt å vite hva man skal tro på. Men jeg skal prøve å greie litt ut om mine erfaringer og hva som har funket for meg (og ikke funket). 

1- Å kutte ut matvarer
Jeg har i perioder kuttet ut både, melk, gluten og kjøtt. Dette er noe som har gått helt fint for min del.  Jeg prøver fortsatt å unngå spesielt gluten og melk, siden jeg har en del problemer med magen og rett og slett fungerer bedre uten. 

I bunn og grunn er ikke dette veldig merkbart på helsa (ikke på kort sikt iallefall). MEN det som ofte skjer med mange er at man får et økt fokus på det man spiser. Måltidene blir viktigere og krever mer planlegging. Itilegg så styrer man unna en del ting, kutter du ut gluten -takker du også nei til hvetebollene. Av disse grunnene kan enkelte oppleve vekttap ved dette tiltaket, og kanskje til og med uten at de egentlig tenker over det. 2- Dietter som lavkarbo, få kalorier, "eple-diett" U NAME IT!

Dette fungerer nok for de som har et alvorlig problem med vekta, slik at det truer personens helse. Men for oss "normale" er dette rett og slett bortkastet tid etter min mening. Lavkarbo kan jo fungere fint i lengden for enkelte, men jeg er selv skeptisk til det høye inntaket av fett i denne dietten. Det er noe jeg har sett fungere for mange -ja. Men jeg kunne aldri selv gått på denne dietten. Ellers er det bare å spyle ned alle diett-shakes'a i toalettet og slutte og sitte med kalkulator når du spiser. 

For man blir lei, og i de fleste tilfeller vil det ende opp med den så kjente "jojo effekten" hvor man går ned litt, så legger man bare på seg enda mer når man ikke gidder lengre... rett og slett sløsing av tid sier nå jeg! Så smaker det heller ikke godt med "pulver-frokost" eller kesam med sukrin til middag. 3- Super-mat? 

Pulveriserte alger, hampfrø, hvetegress, klorofyll rike grønnsaker, goji og acai bær. Er det sånn at alt som er utrolig dyrt og bare finnes på helsekosten er det sunneste? Jeg er selv en stor fan av "super-mat". OG jeg mener ikke man trenger å ha 100000 forskjellinge poser med illeluktende pulver i skapet. Man kan spise supermat ganske enkelt også. Visste dere at matvarer som brokkoli, fisk, honning, linser, grønnkål, havre og blåbær også er supermat? Nesten alle grønnsaker og frukter passer inn i et kosthold med supermat.

Jeg er selv veldig fornøyd med matvarer som chiafrø, quinoa, spirulina og goji bær. Det gir en litt ekstra "piff" i kostholdet. Det å gå i helsekost butikken er for meg som å gå i godteributikk som barn. Jeg kan være der i timesvis og elsker å lese på etiketter og prøve ut nye greier. Men for dere som ikke gidder å prioritere ekstra tid og penger på dette kan man igrunnen bare forsyne seg i frukt og grønt avdelingen så er du der. Ettersom interessen øker får man også kanskje lyst til å prøve ut "spesial produktene".

Det som er spesielt med supermat er det høye innholdet av næringsstoffer i matvarene du spiser, dette har jeg stor tro på. Når jeg spiser en god balansert diett med masse grønnsaker, smoothies, fisk og sunne karbohydrat-kilder er jeg rett og slett glad og fornøyd! Man merker det virkelig på hele kroppen og får økt energi av å spise rett. 4- Detox

Selv har jeg bare utført 1-dags detox. Har planlagt å prøve meg på en 3-dagers. Er i utgangspunktet en smule skeptisk. Selv ble jeg veldig sliten og i dårlig humør av å gå gjennom en dag. Det er meningen at man skal rense kroppen og bli kvitt alt dritt som har samlet seg opp inn der, haha. Jeg mener igrunnen at om du holder deg til mest mulig naturlige matvarer og spiser rent så er ikke dette særlig nødvendig å utsette seg selv for. Men kan jo være gøy å prøve ut for all del! 

Så krever det en del å lage juice for hele dager, jeg er ikke selv superfan av juicing. Syntes rett og slett det smaker rart og er stress, men har en mamma som sverger til det - så her er man jo bare forskjellige!5- 5:2 dietten 

Her er vi tilbake på diett temaet. Jeg syntes det er nokså unødvendig, iallefall for de fleste av oss. Det er slitsomt, man får som ung og aktiv - ALT for lite energi på de dagene man kjører 500kcal. Har rett og slett ikke mye positivt å si om denne dietten, hold deg til å spise sunt når du er sulten. Det å kaste bort dager på å sulte deg selv når du har en vel-fungerende ung kropp er i mine øyne rett og slett unødvendig. 

SÅ for meg er det 3 ting som gjelder:

1- Spis NOK, spis massevis av grønnsaker og 90% sunn mat. Prøv å holde kosten mest mulig REN og naturlig. Sunne, enkle matvarer som gjør godt for kroppen. 

2- Drikk vann!!!

3- tren, både styrke og kondisjon er viktig.

Jeg har ingen "fasit-svar" og er ingen ekspert. Men dette er det som funker for meg, og mine erfaringer

Og til alle sammen!! Husk, at dere er fantastisk heldige og mest sannsynlig har en helt vel-fungerende kropp. Ta vare på den :) 

SPØR om det er noe dere lurer på, svarer også på mail (sara.sofie@live.no) eller facebook!

Perfekt kombinasjon

  Skrevet 17.11.2014 Klokka 14:45

Agurk, egg, stekt spekeskinke (dette kan jeg virkelig anbefale som et alternativ til bacon, du får frem mye mer av smaken i skinken også!) og ca 1/2 avokado.... mmmm! 

Tenker å kanskje kjøre sukkerfri uke denne uka, det kunne jo blitt litt spennende :) Håper alle har en fin dag og gleder seg til ny uke!

Glutenfrie havrelapper

  Skrevet 15.11.2014 Klokka 11:59

Perfekt helge-frokost eller kick start på tunge dager! Super enkelt og veldig godt. 


Dette trenger du 

-1-2 dl havregryn (brukte STORE, glutenfi)
-2 egg
-2 ss cottagecheese
-1 ss mager kesam
-1 ts bakepulver
-1-2 ts honning
-1-2 ss sukrin +

Stek på middels/høy varme enten i kokosolje eller olivenolje (for sunnest  "resultat")   

Og slik så min morgen ut... mmmm 

Kommer oppskrift på sunne BOUNTY bars senere i dag, så følg med!!!!

Min "mat-plan"/ hva jeg spiser i løpet av en dag!

  Skrevet 13.11.2014 Klokka 21:00

Må innrømme at jeg er et ganske rutinemenneske i hverdagen. Jeg liker å holde det enkelt og som regel planlegger jeg hva jeg skal spise dagen i forveien. Nå som jeg har spist glutenfritt hat jeg nærmest fått en fast mat-plan. 


Disse har hjulpet meg masse. Glutenfrie knekkebrød og musli fra min lokale helsekost; helseboden. Og glutenfritt havregryn (visste dere at store havregryn faktisk er sunnere enn lettkokte fordi de inneholder mer fiber? :)) 
FROKOST  


Til frokost har det gått i havre! Havregryn med musli, havrepannekaker (kommer oppskrift i løpet av helgen) eller min favoritt: Havregrøten. Jeg elsker å toppe med chiafrø, kanel, honning, sukrin gold, soft flora og sist men ikke minst peanøttsmør! mmmm, jeg bruker økologisk som består av 99% peanøtter, masse sunne, digge kalorier. En god start på dagen! 

LUNSJ  

Her går det i glutenfrie knekkebrød. Favoritt pålegg om dagen er mager skinkeost, 1/2 avokado og paprika. Dette fordeles på 3 knekkebrød. 

MELLOM MÅLTID

Hjemmelaget smoothies, juicer, frukt (banan♥), mandler, eller mine gluten og melke frie energikuler som dere finner oppskrift på >her<
 

Man trenger selfølgelig ikke spise glutenfritt for å unne seg disse godbitene! Her er det massevis av proteiner, vitaminer, karbohydrater og sunt fett å hente. Til middag blir det som regel grønnsaker med fisk/kylling eller svin. 

Håper dette kunne hjelpe litt. For meg er det å planlegge måltidene mine helt klart nøkkelen til suksess! Vi blogges, ha en fin kveld :) 

Utrolig sunn (og glutenfri) middag!

  Skrevet 13.11.2014 Klokka 17:02

Hallo, mine fine! 
I dag kommer jeg med et lite middags tips. Det er omtrent dette jeg spiser til middag 90% av dagene, så varierer det med kylling/svin/fisk.


Alt du trenger er:
-En laksefilet
-Ca 1 dl kokt quinoa frø
-Valg frie grønnsaker 
Jeg brukte: brokkoli, gulrøtter, paprika, rødløk, jordskokk og sukkererter. 
- ca en boks vita matfløte
-salt og pepper :)

Sett på quinoa (frøene skal kokes). Så start med å steke de grønnsakene som trenger lengst tid (gulrøtter, brokkoli, jordskokk) stek i olivenolje og ha over litt salt.
Deretter setter du på laksen på medium varme. Når grønnsakene har stått på i noen minutter og begynner å kjennes mykere tilsetter du de resterende grønnsakene og heller over fløte, litt salt og kokt quinoa. La det surre ett par minutter. Deretter er det bare å nyte! 

hehe, porsjonen med grønnsaker ble doblet etter bildet! Så hadde jeg en klatt mage kesam på siden. 

Hva er deres favoritt middag?  

How I like it

  Skrevet 12.11.2014 Klokka 09:06

Favoritt te fra pukka, soya yoghurt med glutenfri musli og blåbær og lesestoff!  

I dag går turen til IKEA, for å handle inn litt greier til rommet mitt, det er jo nesten en treningsøkt i seg selv! haha. Hva skal dere i dag? :) 

I det kreative hjørnet

  Skrevet 11.11.2014 Klokka 09:37

Oppfriskende te fra pukka, i søt farge ♥ Blåbær ♥ Blyant og papir 

Dette pluss musikk, joggebukse og et godt teppe, det kan jeg leve med! 

Middag uten gluten

  Skrevet 10.11.2014 Klokka 20:31

Heyhey!
Når man sier glutenfritt er det mange som med en gang tenker "æææ, ingen brød og pasta?!". Det var iallefall det jeg tenkte, men vet dere hva? Det er faktisk nokså lett. Det finnes utrolig mange alternativer, som er både sunne og gode. I dag prøvde jeg meg på ris og grønnsaks pasta (skal sies at det består av 99% brun ris) til salaten. En slager!


Den er jeg brukte er den rød pakken til høyre, den andre er Quinua. Også et kjempegodt glutenfritt alternativ til karbohydratkilde. Jeg kjøpte begge disse hos min lokale helsekost "helseboden" i Mandal.

Så slik så min middag ut. 
Ris pasta, avokado, mager kesam, pinje kjerner, agurk, sukkererter, salat med spinat og ruccola, rødløk, paprika, balsamico og litt chorizo :)  
Selvfølgelig er det jo bare å slenge oppi alt du foretrekker av grønt, dressinger og kjøtt/kylling/fisk!

Nå er middagen godt plassert i magen og en treningsøkt fullført. Så blir det rett i dusjen før jeg lager meg en stoor deilig goji/jordbær smoothie...nam! 

Slik feirer man mandagen - helt glutenfritt!

  Skrevet 10.11.2014 Klokka 17:38

Hallo alle skjønne! Dagen i dag har vært travel. Skole, dans og så har jeg gått meg en 4 km lang tur i det fine været. 
Da jeg kom hjem fra skolen kjente jeg søtsuget, og ble ganske glad da jeg fant en pakke "cake in a cup" gjemt bak i skapet! Helt greit med denne søte på en mandag.

Hm, kanskje en litt enkel og ukreativ vei til lunsj i dag. Men iallefall super god og helt glutenfri! Alle tomler opp. Så pyntet jeg med litt glasur av sukrin melis og tuttifrutti strø

Alt du gjør er å blande posens innhold med en halv dl vann. Så et minutt i micro på full styrke. Du får kjøpt den i enkelte dagilvarebutikker, helsekoster og over nettet. Smaker som skikkelig kake, og om du tar den litt under tiden får du en myk kjerne..mmm! Den er selvfølgelig også sukkerfri :) 

Fåes også i smaken mørk sjokolade, som er en smule fyldigere i smak. Men begge er kjempe gode. Håper dere har hatt en like flott start på uken ♥ Klemzzz
 

 

 

Søndags kos med te fra pukka

  Skrevet 09.11.2014 Klokka 16:38

Ahh, elsker denne teen i smaken eple og kanel. Den er urolig høst/vinter -lig i smaken og passer perfekt på en grå søndag med tv serier på pcen! Utrolig digg med noen sukkerfrie karameller på siden i tillegg, mmm...

Vel vel, ha en super søndag alle sammen, slapp av og lad opp batteriene for neste uke! Jeg kjører forresten glutenfri uke neste uke, gleder meg ♥

Perfekt helgefrokost - næringsrike havrepannekaker!

  Skrevet 08.11.2014 Klokka 11:06

Good morgen alle sammen. Håper dere har en fin helg :) 
I dag lagde jeg meg en av mine favoritt frokoster, havrepannekaker. Jeg lagde en melkefri variant denne gangen og de ble supergode!

Dette trenger du:
1 egg
Havregryn (ca 1-2 dl)
2 ss fibra mel (eller annet mel)
1 ts bakepulver
En "dasj" melk, (jeg brukte havremelk, men vanlig/ annen melk funker også fint)
1 ss honning
1-2 ss chiafrø
litt salt
Og et dryss sukrin +

Litt kokos olje eller raps olje til steking.
Disse kan stekes på ganske høy varme, og oppskriften lager 3-4 mettende og næringsrike pannekaker!  

Smaker veldig godt med friske bær, sukrin gold eller syltetøy! Ha en superfin dag alle sammen 

 

Tumblr

  Skrevet 07.11.2014 Klokka 12:07

Min tumblr heter therichbitchuniverse.tumblr.com (navnet er link), følg meg da vel! Elsker tumblr, alltid masse inspirasjon og hente, og et perfekt tidsfordriv i kjedelige timer (neida,joda) 

Har du tumblr? 

L o v e

  Skrevet 06.11.2014 Klokka 21:38

Hei alle fine folk (ikke at det er så mange som leser bloggen men okei, er glad i dere) 
I dag tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om det å være glad i seg selv, det er vanskelig for de fleste tror jeg. For det er på en måte alltid noe du kunne gjort bedre eller noe som kunne sett annerledes ut. Jeg tror mange i dag føler at de skuffer oftere enn de innfrir kravene til seg selv. For meg er helse og balanse viktig. Noe som opptar mye av tiden min er både hvordan min mentale og fysiske helse er. Men jeg kan fortelle dere at det er ikke lett og leve sunt og trene om man selv ikke føler seg bra.

Jeg vil bare dele med dere at, er det noe jeg har funnet ut av - spesielt i den siste tiden; så er det at man må sette av tid til seg selv. Og til å reflektere over hva du er fornøyd med i livet, hvilke personer som er viktige for deg og hva du liker med deg selv. Den eneste måten man kan bli en bedre versjon av seg selv er å faktisk starte med å elske den du er nå. 

Må si det kanskje ble litt rotete og teit! MEN hey alle sammen, sett av litt tid til å finne ut av hva du allerede er god til og hvilke ting du kan gjøre for å bli enda bedre! Og nå til vinner-bildet:


 Ha en superfin dag alle sammen

When in Paris

  Skrevet 06.11.2014 Klokka 14:21


 Alt er så vakkert i Paris, bare se på det utstillingsvinduet da! 

Sunne energikuler (cookie-dough)

  Skrevet 06.11.2014 Klokka 12:54

Hello! Så da var det tid for ukas 2. oppskrift. Selvfølgelig helt melkefri. Dette er på herlige energibarer. Jeg jobber, trener og går på skolen og disse er virkelig perfekte i en hektisk hverdag hvor ting går i ett. Raskt påfyll av energi og næringsstoffer - så hjelper det godt på søtsuget også!


 Ingedienser:

80 g nøtter (jeg brukte usalta cashew nøtter)
50 g store havregryn (bruk glutenfrie, så får en glutenfri variant! lettkokte går selvfølgelig også)
4 ts sukrin gold
Litt seltin (maldon salt går også)
3 dadler
2-3 ss kokos-olje/fett (smeltet) 
1-2 ss vann

Ha alt i en blender eller food-prosessor.  NB, husk å fjerne stenene i dadlene :) 
Så kommer vi til den gøye delen, fyll dem med tørket frukt, nøtter, bær, sjokolade... vær kreativ! Jeg lagde halve med tørkede tranebær og halve med mørk sukkerfri sjokolade (disse vil altså inneholde melkefett, så sparer de til senere...)INGREDIENSENE OG HELSEFORDELENE

Havregryn:
En god energikilde, høyt innhold av kostfiber, gir langsom og stabil blodsukkerstigning og god metthetsfølelse. 

Cashew nøtter:
God kilde til karbohydrater, magnesium (stimulerer nervene) og kobber .

Dadler:
Relativt høyt innhold av sukker og kalorier - men også kilde til mye bra! Blant annet; A og B vitaminer, kalium, jern, fosfor, kalsium og magnesium. 

Så disse kan du nyte med gooood samvittighet enten som energi påfyll eller helge-kos! Ha en strålende dag alle sammen

Pakke i posten -sminke

  Skrevet 04.11.2014 Klokka 10:03

Haha, sminkebag'en fra Lulus hadde jeg ikke bestilt, så vet ikke hvorfor den var der. Men her er en liten smakebit på hva jeg fikk i posten tidlig i dag morges, det er alltid gøy med pakker i posten! To ting var dessverre forsinket, men de er vel på plass snart. Har ikke fått testet produktene noe særlig enda, for hadde allerede sminket meg da den kom. Men kan godt heller skrive litt om produktene når jeg har fått testet dem skikkelig ut ♥

Melke- og glutenfri Chiapudding!

  Skrevet 03.11.2014 Klokka 16:24

Okei, så ukas første oppskrift er på chiapudding! 

Det du trenger er:
1/2 del chiafrø (brukte 1 dl) 
1,5 del melk (jeg brukte havremelk)  (brukte 3 dl) 
Litt søting (brukte 1-2 ts sukrin melis) 
en klype salt

Bland alt sammen og miks godt. Pass på å rør om etter 5 og gjerne også 10 minutter. Chiafrø er noen ekstremt sunne små frø, rike på omega 3, antioksidanter, fiber og kalsium -bant annet. Det er en super mat og du får kjøpt det på nettet eller i helsekost butikker.De svulmer opp når de kommer i væske, og det er dette som gjør at vi får en veldig fin konsistens på puddingen. Jeg brukte økologisk havremelk, noe jeg har blitt utrolig glad i! God smak og en veldig greit erstatting for tine melka mi! Du kan selvfølgelig også bruke mandel-/ris-/soya-/lett- melk, eller andre alternativer :) 

Sett puddingen i kjøleskapet over natten og du har en herlig frokost klar! Jeg toppet med litt sukkerfritt syltetøy, herlig kombinasjon. Ellers funker det nok bra med nøtter, bær, kesam osv.

Håper noen flere vil prøve seg på denne chiapuddingen, som er utrolig næringsrik, glutenfri, melkefri og sukkerfri! Mettende og god (tross litt spesielt utseende, hehe)

Vi blogges ♥   

Challenge #1

  Skrevet 02.11.2014 Klokka 21:05

Heia! Så har jo snakket om disse utfordringene jeg skal gi meg selv hver uke. Neste uke står melke/laktose fritt for tur.
Melk og da spesielt melkesukkeret laktose er noe som er mye omdiskutert, og helsefordelene debatteres. Helt ærlig digger jeg melk! Men jeg kan godt prøve å utfordre meg selv og tenke nye alternativer med å kutte det ut. Hvem vet, kanskje jeg trives mye bedre uten? 

Kommer derfor til å bli en det oppdateringer, forslag og alternativer til melk den kommende uka. Men håper det blir gøy!

(Melkefrie produkter er jo også aktuelle for dere veganere der ute! Just sayn)

Vi blogges cuties 

Sunday lunch

  Skrevet 02.11.2014 Klokka 15:30

Mmm, speilegg, havrebrød, skinke, avokado, sukkererter, salat og alt digg!

Håper alle har en fin søndag, jeg skal jobbe litt med markedsføring og feire bursdagen til selveste pappi. Ha en skjønn dag alle sammen ♥

Goji Smoothie

  Skrevet 30.10.2014 Klokka 10:08

God morgen! Har tidligere skrevet litt om gojibær den mange helsefordeler. Men har også meddelt at det ikke akkurat er min favoritt å knaske på, haha. I dag prøvde jeg meg på noe nytt, nemlig bærene i smoothie. Suksess, det smakte bare godt! Så dette blir nok virkelig den nye måte å få ned disse luringene på :) 

Dette brukte jeg:
1 glass juice (brukte den på bildet, men dette kan du variere)
1 glass bær, jeg brukte jordbær
1/2 beger yoghurt double 0%  
1/2 banan, (litt gjemt på bildet haha)
En neve gojibær
Et par isbiter

Blend alt sammen i en blender og nyt! Ha en flott dag videre alle sammen  ♥

Nike AIR

  Skrevet 28.10.2014 Klokka 21:36


 

Ahhh, elsker mine nye nike air! Kanskje ny favoritt i skoskapet..? 

 

Middags forslag

  Skrevet 28.10.2014 Klokka 18:49

Yeees, så på mandag var det dette som sto på menyen! Og det falt så i smak, ikke bare er det sunt men også veldig lett!

Alt du gjør er å lage en marinade av:
sweet chilli saus ca 1 dl
1 ss peanøttsmør
en dash soyasaus
litt chillikrydder
Her er det viktig å smake seg frem og du kan selvfølgelig justere målene etter hvor stekt/mild/tykk/søt marinade du vil ha.

Så marinerer du kyllingen i blandingen, jeg brukte ferdigstekt men du kan også bruke rå kylling. Velt den godt i marinaden.  Så er det å steke grønnsaker; jeg brukte: gulrøtter, erte-peis, vår-løk, løk og paprika. Surr løken litt først, så har du gulrøttene og kyllingen (om kyllingen er ferdigstekt kan du spare den til gulrøttene er blitt mykere i konsistens) i først for de trenger mest tid i stekepanna. Sleng oppi resten av grønsakene og miks det godt sammen, stekes noen minutter slik at alt er blitt varmt, gjennomstekt og passe mykt.Så er det bare å drysse over litt salt, og servere i salatbladet, gjerne med litt rømme og ekstra chilli!

Håper du har lyst til å prøve dette en gang! Helt glutenfritt, hvetefritt og melkefritt er det også :) 

 

Goji tea

  Skrevet 28.10.2014 Klokka 10:11

Jeg er ikke glad i te, men kokt vann med godsaker derimot! Det elsker jeg. I dag kjørte jeg på med litt goji bær også, det regnes jo for å være en supermat. Jeg må innrømme at jeg ikke har vært særlig begeistret for dem, jeg syntes helt ærlig de smaker hest eller noe. Haha. Men det smakte kjempegodt i mitt faste kokte vann sammen med sitron! 

Og for dere som liker gojibær kan jeg fortelle at de visst nok skal ha ekstremt høyt innhold av aminosyrer, proteiner, vitamin C, mineraler og fiber! De har lenge blitt tatt i bruk i Kina i medisin og som helsekost. Det sies at de skal styrke immunsystemet og hjelpe på sykdommer som feber, øyeproblemer, diabetes og høyt blodtrykk. Ikke vet jeg, men de kan iallefall ikke skade! Og næringsrike er de iallefall. Ha en flott dag alle sammen 

Favoritt smykker

  Skrevet 27.10.2014 Klokka 20:17

Mine favoritter:
Gull smykke fra tyrkia som jeg fikk av mine flotte besteforeldre
Fathimas hånd som er et vennesmykke jeg og min bestevennine har fra marokko
Og bjørg smykket mitt jeg fikk til konfirmasjonen

Elsker å kombinere dem sammen, så betyr de alle noe for meg! Noe som gjør det litt ekstra personlig. Et godt tips er å kombinere gull og sølv så slipper man å tenke på hva man "må" velge når det kommer til klokke og andre tilbehør. Jaja adios amigos  

I N S T A

  Skrevet 26.10.2014 Klokka 14:43

 

Følg meg på instagram da gutta: fiesara. 

 

Hva er deres instagram? 

Helge frokost

  Skrevet 26.10.2014 Klokka 12:06

Ahh, nam sier jeg bare. 
Havregrøt laget med 1 dl havregryn, 2,5 dl vann. Toppet med sukrin gold, soft flora, honning, chiafrø og kanel.
Og selvfølgelig varmt vann med lime i min elskede starbukskopp før maten intaes, super måte å starte dagen på. Vannet er godt for å rense ut av kroppen og virker veldig oppkvikkende helt uten koffein!

Ha en strålende dag ♥ 

Få laaange vipper på 1-2-3

  Skrevet 25.10.2014 Klokka 18:29

Too faced sin "better than false lashes" er min nye favoritt mascara. Den består av 2 mascaraer hvor den ene er små hvite "fibertråder" man børster på vippene for å gjøre dem lengre, det funker faktisk helt sykt bra! Jeg har egentlig veldig korte vipper, men denne mascaren redder meg virkelig. Søk på den på youtube så kan du lettere se hvordan man tar den på og hvordan den fungerer!

Fåes kjøpt på nettet (fra utlandet) eller på sminkebutikker som sephora, så er litt vanskelig å få tak i enda, men vi får håpe den kommer til Norske nettbutikker også snart!

Hva er din favoritt mascara? 

Supersmoothie

  Skrevet 21.10.2014 Klokka 22:03

...on the go
 • 1 Kopp fryste bær (bringebær og blåbær)
 • 1/2 glass acai juice
 • 1 ss cocosnøtt olje (kan sløyfes)
 • 2 ss mager kesam

Blend alt sammen, raskt og enkelt. Supergreit å ta med seg på hektiske dager. Som i dag; skole-jobb-middag-dans... da trenger man litt ekstra påfyll!
Hva er din favoritt smoothie?
 

Beste lunsj

  Skrevet 20.10.2014 Klokka 14:14

Samme pakken med bokhvete-pannekaker som jeg viste tidligere. Smaker perfekt med jordbær og sukkerfritt syltetøy!
Så nå er jeg klar for dans, styrke og spinning. Ha en super mandag ♥

Mine favoritter

  Skrevet 17.10.2014 Klokka 12:54

Costume - Essie neglekakk i fargen sand tropez - roser - ansiktsmaske - og litt herlig, rosa, naturlig energi drikk ♥

Helgefrokost

  Skrevet 17.10.2014 Klokka 11:13


Hei! så i dag har jeg fri fra skolen, så bestemte meg for å prøve meg på denne pannekakemiksen jeg fant i butikken. Som dere kanskje ser er den laget på bokhvete, helt gluten-, hvete-,sukker-,melke-, soya- fri. Man skal egentlig lage hele pakken om gangen, men jeg brukte litt under 1/3 og blandet det ut med 1 dl vann, 1 egg og en slump med lett melk (dette kan erstattes med annen type melk eller vann). Så tilsatte jeg en spiseskje med sukrin+. Jeg må innrømme at røra smakte helt forferdelig, så hadde ikke så stor forhåpninger. Men de ble dødsgode! Og se så fine:

Så toppet jeg dem med banan, cottagecheese, honning og "hjemmelaget syltetøy"
oppskriften på syltetøyet er super enkel:
-fryste bær
-litt varmt vann blandet med zeroh 
-ca 1ss sukrin+
kjør det i mixser og voila! Tilsett gjerne chiafrø for litt ekstra næring! smaker ingenting :)Skal absolutt prøve å lage noe lignende uten ferdigpakken, da blir det antageligvis en smule rimeligere også. Men håper alle får en superfin fredag! 
Btw: kjøpte pakken på ICA, men tipper du finner den på de fleste matbutikker i allergi-hylla.  

Frokost smoothie

  Skrevet 29.08.2014 Klokka 11:34


Så dette er en smoothie proppet full av energi, vitaminer, antioksidanter, omga 3 og gode greier. Perfekt til frokost, kvelds eller mellommåltid. 
Dette trenger du:
-1 glass valgfri fryst frukt/ bær (jeg brukte mango, ananas og banan)
-1/2 glass appelsin juice
-1 god ss med chia frø
-en neve spinat
-1 god ss med erte protein (kan sløyfes)
-2 ss youplait  doubble 0% vanilje

Bland alt sammen i en blender og nyt kald! Jeg hadde min i en flaske så jeg kunne drikke den på skolen ♥ 

En god start på dagen, ha en fin helg!
 

Super-frokost

  Skrevet 28.08.2014 Klokka 09:29

Så dette er en helt supersunn og energirik frokost. 
Først lager du vanlig havregrøt:
-Kok opp 1 dl melk, blandet med 1,5 dl vann i en kjele.
-Tilsett 1 dl havregryn
-kok til grøten har rett konsistens og tilsett en liten klype salt.

Mens grøten koker kan du legge chiafrøene i vann, Chia frø er små men veldig næringsrike! Høyt innhold av både omega3, antioksidanter og proteiner. Disse absorberer 12 ganger sin egen vekt. Derfor "svulmer" frøene opp ganske kjapt når de legges i vann, husk å ha nok vann slik at frøene blir myke og geleaktige. Jeg brukte omtrent 20 g, chiafrø. 

-bland chia frø inn i grøten
- (valgfritt) tilsett en spiseskje erteprotein. Siden jeg er vegetarianer er det viktig å få nok proteiner, dette er en enkel måte og tilsette litt i frokosten. Pulveret består av hele 85% protein og er så å si smakløst. 
- jeg foretrekker å blande inn litt sukrin også slik at grøten blir søtere
 

Topp med det du måtte ønske! Jeg gikk for fryste blåbær, varmet i micro med litt sukrin. Kanel og honning! Nam ♥

Sara Sofie 
 

Favoritt sko

  Skrevet 15.08.2014 Klokka 20:48Elsker disse, fargen og formen er helt perfekt! Noe jeg kanskje ikke har nevnt er at jeg jobber i skobutikk, så da blir det en del sko på denne jenta. 

Perfekt skolemat!

  Skrevet 13.08.2014 Klokka 21:50

Hei! I morgen er første skole dag for meg iallefall. Og egentlig er jeg en sånn person som elsker det å begynne i rutiner igjen. Så det å kjøpe skolesaker og lage matpakker er noe jeg syntes er supergøy, iallefall i starten heheh. Men uansett, jeg kasta sammen en salat i kveld som jeg kan ha med meg på skolen i morgen, dagen min går rett fra skole til jobb så trening. Så påfyll er viktig. 

Jeg prøver jo å spise mest mulig vegetarisk (jeg spiser fisk) så denne salaten er helt uten kjøtt. Som en erstatter har jeg noe som heter falaffel, en slags kjøttbolle laget av kikerter. Massevis av proteiner, veldig mettende og smaker kjempe godt. I salaten har jeg bare salat, soltørka tomater, agurk, rødløk, mais. Men man kan jo kaste i hva man vil! 

Håper alle får en fin første skoledag ♥

Pink lips

  Skrevet 13.08.2014 Klokka 11:42♥♥
Hadde egentlig tenkt til å legge ut en oppskrift på sunne pannekaker, men de ble helt ødelagte av en merkelig grunn. Så det for bli en annen gang! Men nå skal jeg videre på jobb før trening! Ha en super onsdag peps.

New in

  Skrevet 12.08.2014 Klokka 12:29

Superfornøyd med mine nye gucci babys!! Dette er mine første designer solbriller og jeg kunne ikke vært mer happy. Elsker fargen og detaljene ♥

Hello there

  Skrevet 11.08.2014 Klokka 20:49Yes så dette er meg og sengen min. Fikk lyst til å blogge igjen men vi får se hvor lenge det varer hehe. Jeg er iallefall en jente fra Mandal på 17, jeg elsker sunn mat og trening. I det siste har jeg blitt veldig in2 vegitar mat og. Så det kommer til å bli en del oppskrifter og tips. Ellers kommer jeg til å blogge litt om det som faller meg inn! xoxo

Cake in a cup

  Skrevet 31.03.2014 Klokka 14:45

1 ting å si; nam. Koster bare 24kr og er utrolig enkelt og raskt, tilsetter bare vann og setter den i micro,  så vips voila :-)  

høst høst høst

  Skrevet 04.09.2013 Klokka 07:33Slang inn noen høstlige bilder fra tidligere! Loove it! Gleder meg til det blir enda mer høstlig i fargene!

Liker du høst? 

Høst er godt

  Skrevet 26.08.2013 Klokka 21:23

Jeg vet jeg begynte å blogge på en blogg som heter sofieshelse.blogg.no, men det har seg slik at jeg ikke kan huske passordet! Detfor tenkte jeg at jeg egentlig bare kunne begynne å blogge på denne igjen. Kommer til å ha størst fokus på mat og trening, men også litt på hverdagen, klær osv. Håper jeg kanskje klarer å holde på en stund denne gangen! Vi får se, er iallefall gira nå. Elsker høst og komme inn i rutiner igjen. Har satt meg noen mål og tenker at bloggingen kan hjelpe meg å nå disse! 


Slang med noen bilder, som min gode vennine BIRTHE tok her om dagen (navnet er link!)

Såååå ha en suuperkos kveld videre allesammen ♥

Smoothie

  Skrevet 19.03.2013 Klokka 15:13

Heihei, la akkurat ut et nytt inlegg på den andre bloggen! Skjekk det ut, oppskrift og tips på smoothie! ta en titt da vel! sofieshelse.blogg.no


 

fall into autumn

  Skrevet 24.10.2012 Klokka 16:17

Dette er bildene jeg tok med Birthe på mandag. Elsker fargene, ahh!

Hva syntes du ? 

Dead flowers and evil eyes

  Skrevet 23.10.2012 Klokka 18:39

Det nederste var dagens instagraaam, så følg meg alle sammen! fiesara 

Let's just join the army

  Skrevet 21.10.2012 Klokka 19:13


Var ute med herlige og utrolig flinke >maria< å tok bilder med henne i dag. Hva syntes dere forresten om min nye vinterjakke? 

Love Sofie

test

  Skrevet 15.10.2012 Klokka 20:35Sommer outfit

  Skrevet 08.08.2012 Klokka 18:19

Ja, så dette ble dagens outfit! Topp fra H&M og Shorts fra topshop. SÅ det var det, peace ut <3

Kos

  Skrevet 31.07.2012 Klokka 17:28

Ahh, elsket lyset på det bildet! Stjal litt bilder fra mine søte venner Sonja og Birthe. Kos dere masse med det lille vi har igjen av sommeren folkens, love u all!

Outfit på en måte

  Skrevet 28.07.2012 Klokka 17:15

hater når folk blogger innlegg med bare et bilde og jeg gikk ikke med dette i dag... men hey folkens samma det!
Bukse bikbok //  dongriskjorte only // skjorte ting klippet selv fra carlings // og min elskede t-skjorte fra wildfox 

Så hva syntes dere sukkerklumper? 

sommer

  Skrevet 24.07.2012 Klokka 12:46

Så skal jeg bare være litt sånn fjortis å avslutte dette innlegget med en velkjent; YOLO ♥.... lol

yin and yang

  Skrevet 11.07.2012 Klokka 14:47


Topp h&m // Bukse Cheap monday // Ringer h&m, bikbok og gina // smykke bjørg

Hva syntes du?  

Rødt innkjøp

  Skrevet 11.07.2012 Klokka 14:04

Var på byen i dag og skaffet meg et par nye sko for å feire at jeg jobber (?) haha, men får jo 50% rabatt så tenkte det var greit! Syntes de var dødskule og jeg elsket fargen. Det andre var litt dill og dall fra apoteket, elsker å kjøpe meg ting på apoteket!

Hva syntes dere om innkjøpet? 

tegninger

  Skrevet 03.07.2012 Klokka 20:30


 

Sånt skjer når man er på hytte uten strøm og har lite å gjøre! 
Og sorry for dårlig kvalitet osv, men denne pc'en har ikke noe redigeringsprogram  heller så da blir kvaliteten litt teit fremover...

Ahoy sailor boy!

  Skrevet 03.07.2012 Klokka 20:14


hey bolla

Så long time, no see. Men her er jeg! Sommeren er her og de to første ukene har blitt brukt til shopping, hytta, bryllyp, cafebesøk, venner, is, sole seg, sove ute og oslo tur for å se på VG-lista! Og i morgen begynner jeg å jobbe, tror det blir bra! Jeg skal jobbe på skobutikk og må si jeg faktisk gleder meg en del til å få startet. 

Har du sommer jobb? Og har du fått gjort noe gøy denne sommeren? 

 

Turning pink

  Skrevet 13.06.2012 Klokka 20:19

Mamma kjøpte denne genseren fra Cubus til meg igår, ble sååå glad. Syntes den er kjempesøt!

Hva syntes dere?

noe du ikke visste?

  Skrevet 08.06.2012 Klokka 17:25


Noen andre en meg som legger merke til at munnen min er større på -> denne siden? hahah bare skikkelig random men har begynt å irritere meg litt over det i det siste! Man ser det jo ikke kjempe godt men, haha jeg legger i hvertfall merke til det på disse bildene!

Noen andre en meg som har en "skjev" munn? hahah

working man

  Skrevet 07.06.2012 Klokka 18:51

Hey, fri fra skolen i dag og for å jobbe med yrkesprosjekt. Jeg har laget powerpoint, funnet filmer, laget ferdig plakatene og skrevet manus. Nå er det vel bare å øve! haha. Jeg må også advare om at jeg ser ut som en skikkelig slask i dag!

Tnaw så søt jeg er... haha!

Hvordan syntes du plakatene ble ?

Outfit

  Skrevet 06.06.2012 Klokka 20:18Maxikjole fra bikbok // Genser Monki // Armebånd diverse // ring bikbok // solbriller bikbok // veske husker ikke

Hva syntes du ? ♥

Kreativitet

  Skrevet 06.06.2012 Klokka 15:31

Vi har yrkesprosjekt på skolen og jeg har om ulike yrker innen motebransjen. Veldig spennende, men gangske stressende. I dag sitter jeg inne å lager plakater og powerpoint og senere skal jeg intervjue en modellmamma. Og så skal jeg ha avslutning med de jeg trener, så da er det bare å sette i gang med å lage brownies til dem! Så ja jeg har litt mye å gjøre for tiden, men jaja!

Making posters <3

vet du hva? Jeg har INGENTING å ha på meg.

  Skrevet 06.06.2012 Klokka 15:16

hahah, tror det er flere enn meg som som har dette problemet et par ganger i løpet av uka? Det verste er at de fleste av og har mere enn nok! Et tips jeg har for å ungå dette, er å låne eller gjemmebort et par plagg for så å ta de frem igjen etter en stund, da føles de som nye! haha. Jeg ryddet i toppene og gensrene mine i her om dagen og har funnet ut at jeg har godt over 80, så lider ikke akkurat noe nød. Men alikevell klager jeg, merkelig i grunnen.


haha, meg som rydder, vakkert syn!

Noen andre som har følt det slik?

tegner

  Skrevet 28.05.2012 Klokka 21:16


Kjedsomhet... hva syntes du ?

Outfit!

  Skrevet 23.05.2012 Klokka 14:28

Heei, det er bare så deilig med varmen! Har spist lunsj ute på terrasen og tror jeg må ut å sole meg litt mere snart! Men ja, her er dagens outfit, håper dere liker det!


Shorts fra Gina // Genser fra Vero moda // Smykke fra Cubus // solbriller fra Gina

Hva syntes du ? 

1 stk blond, smilende jente

  Skrevet 21.05.2012 Klokka 17:09

Sorry for litt små kjipe bilder idag... men vi var på arkivet (et "torturbygg" under 2. verdenskrig) i dag på skolen, så orket ikke å kle meg så fint. Haha. Men imorgen blir det bra vær, og som dere alle vet så er bra vær = bra klær! Ellers håper jeg alle har den stålende mandag og en fin start på uka!

Noen forslag til hva dere vil se mere av på bloggen? 

digge farger

  Skrevet 21.05.2012 Klokka 15:41

Disse fargene forteller meg at sommer ikke er så langt unna, og det er en herlig følelse! Alle neglelakkene er fra Essie, og vil bare fortelle dere at Essie er en utrolig god neglelakk men helt fantastisk fine farger, sjekk det ut!

Hva syntes du om fargene, og hva er din favoritt farge på neglelakk ?

summer feeling

  Skrevet 20.05.2012 Klokka 17:45

Knipset noen bilder før jeg dro ut for å spise med familien i går. Etterpå sov jeg hos Anne Cecilie, og idag har vi bare kost oss masse i sola, det er herlig! Elsker at man kan gå med litt farger og sommertøy!

OG forresten, tusen takk for mange utrolig fine kommentarer i det siste, jeg bilr så utrolig glad! Spesielt på videoen min, skal prøve å få laget en ny imorgen, noen tips?

today's

  Skrevet 18.05.2012 Klokka 13:27
 Shorts fra Bikbok // Genser fra Carilings

Hey og hopp, idag skal jeg ikke noe spessielt før i 4 tiden. Da stikker jeg opp til Birthe og så drar vi etterhvert på diskotek/ konsert. Blir sikkert gøy!

Hva skal du i dag ?

Gratulerer med dagen!

  Skrevet 17.05.2012 Klokka 08:20

I dag blir det nok lite blogging, for det er jo 17. mai! Jeg skal opp  å gå barnetog straks, og så blir det litt tusling rundt i byen med venner for så middag hos Anne Cecilie og hennes familie. Så jeg kommer virkelig til å stor kose meg! Så ønsker jeg alle en flott feiring, og gratulerer med dagen!Ha en strålende dag!

Outfit!

  Skrevet 16.05.2012 Klokka 17:41

Vist det meste i videoen, men!

Singlett monki // Armebånd random // smykke arvet // tubetopp gina // hettegenser H&M // dongrivest Urban.

U like it?

topp 3 parfymer!

  Skrevet 16.05.2012 Klokka 16:38

Åhh, kjenner at det er deilig å få fått ut litt kreativitet igjen gjennom blogging. Dette er ett innlegg om mine 3 favoritt parfymer. Parfymer som bare må luktes altså!

Så på en god 3. plass har vi  britney spears curious.


Den lukter veldig godt, men kan lett bli litt søt. Ellers er den ganske billig og du får kjøpt den på de fleste klessbutikker som selger kosmetikk, cubus osv. Men absolutt en utrolig god lukt og så ser den jo bare utoolig søt ut da!

Og 2. plassen blir pafymen fra juicy couture som ser slik ut:


Den ser jo bare helt nydelig ut og lukter som en drømm! Minuset er at den er litt vannskelig å finne, men jeg kjøpte min på flyplass. Pluss at den ikke er akkurat det jeg vil kalle billig. Men altså det er ikke noe kjempedyre greier heller, men.

Og 1. plassen MÅ bli Daisy by marc jacobs


Den luker bare sååå godt at jeg kan ikke beskrive det! Dessuten lukter den ikke for søtt og godteri aktig slik jeg føler mange parfymer gjør. Og så holder lukten på utrolig lenge, og igjen parfymen ser jo bare nydelig ut også!

Har du 3 favoritter når den gjelder pafyme? Eller kunne dette hjelpe deg litt?

 

Jaaa, minnebrikke!

  Skrevet 15.05.2012 Klokka 20:17
Jaa, da ble det noen meg selv bilder for å feire at jeg fant minnebrikken til kamera! Wihii! SÅ nå kan det faktisk blogges igjen. Jaujau, vi snakkes snart da!

Innkjøpsvideo!

  Skrevet 14.05.2012 Klokka 16:08

heeey, min første videoblogg! Wihii. Hahah, sykt dårlig kvalitet osv... men trengte bare å få blogget noe, ettersom jeg har mistet minnekortet, ehe.

Konfirmasjon

  Skrevet 06.05.2012 Klokka 20:54Herlig dag! Fikk masse fint, men det som var viktigst var at jeg syntes det var superkoslig, med hele familien, taler og god mat! Gled deg om du ikke har hatt konf enda!

dårlig blogger

  Skrevet 02.05.2012 Klokka 17:50

Hey, den dårligebloggeren har konfirmert seg, tatt av reggisen og hatt ALT for mye skolearbeid i det siste, sorry... MEN her er ett bilde av meg på konf dagen uten reggis, wihii!


u think folkens?

Innkjøp!

  Skrevet 24.04.2012 Klokka 15:43

Hei, så idag var jeg hos tannlegen og så i kristiansand hos legen. Fikk en liten time ekstra og stakk innom h&m og plukket med meg et par små ting. Men åh, de hadde så mye fint! Gleder meg noe utrolig mye til sommeren og litt fint vær!Alt fra h&m. Er egentlig skikkelig fornøyd, digger jo rosa og ryggen på toppen var supersøt, syntes jeg. Essie neglelakken er i farge nr. 26.

Hva syntes du?

1 plagg, 3 outfits

  Skrevet 23.04.2012 Klokka 20:22

Hei, vil på forhånd bare advare om at dette kan bli ett langt innlegg. Men overskriften sier jo seg litt selv, jeg har tenkt til å ta 1 plagg og vise 3 ulike outfits. Det jeg også vil legge vekt på er at det er er ett plagg man kanskje ikke tenker på å kjøpe med en gang fordi det virker vannskelig å bruke. Så denne gangen er plagget....


... Prikkete høytlivs-shorts! Kjøpte disse for en stund tilbake på weekday, og syntes egentlig de er superkule OG konfertable.

OUTFIT nr 1SÅ, genseren er fra Bikbok, skoene fra Bilka (haha), vesken fra Bikbok og smykket fra Veromoda.
Jeg syntes dette funker flott, man får litt farge i anntrekket pluss at siden jeg bruker genser blir det ikke så kaldt. Man trenger ikke ha høye hæler men det gjør at outfittet kan brukes også til fest!

OUTFIT nr 2Sko fra Chili, Genser fra Urban og smykket er fra et vintage marked.
Dette er litt mere vintage innspirert og funker perfekt om du skal fra stranda og rett til byen om sommeren!

OUTFIT nr 3
Topp fra cheap monday, veske fra Bikbok, sko fra converse og skjerf har mamma strikket.
Dette er ganske fritt, det er lett å velge bort skjerfet eller bytte veske eller sko. Passer fint i byen på en varm sommer dag for eksempel, eller ikke vet jeg! Men iallefall er rødt en veldig fin farge til disse shortsene siden de er veldig mørk blå.

Håper dette hjalp noe og at du likte noen av antrekkene. Bare skrik ut om dette er noe du kunne tenke deg å ha mere av eller om du har forslag til plagg eller farger jeg kan bruke!

Hvilket outfit likte du best?

Dagens "hår"

  Skrevet 23.04.2012 Klokka 19:02

Heyhey, tenkte å legge ut en ganske enkel hårfrisyre jeg lagde meg isted. Fint om man vil gjøre noe enkelt men litt anderledels en det man pleier.
Og slik ser det ut forran! Det er superenkelt, og det passer for dere med litt tynt hår.
Det du gjør er å legge håret på siden og så dele håret i tre deler, så fletter du hver del. Da vil du ha 3 tynne fletter. Så fletter du alle de 3 flettene sammen til en, deretter surrer du den opp på siden til en liten "tutt" og fester godt med lus rundt hele. Så kan du velge selv hvordan du vil ha luggen. Det jeg spesiellt liker med denne frisyren er at tutten kommer på siden av hodet, i think it's cute, hihi.

Men hva syntes dere?

OG! BTW, kommer et innlegg jeg gleder meg til senere i kveld så følg med!

Prinsesse

  Skrevet 23.04.2012 Klokka 17:32Feiret bursdagen min på lørdag med jentene mine! Superkos, fikk til og med tiara! Prinsesse for en dag altså! ♥

Ehe... jeg er ikke død

  Skrevet 22.04.2012 Klokka 13:24

SORRY! for blogginga i det siste, men masse å tenke på. Dere skjønner jeg var å danset i åpningen av BUEN, det nye kulturhuset i Mandal. Så det ble  masse sene kvelder og mye øving til det. I tilegg er det ikke lenge til konfen og jeg har masse jeg må fikse til da, så håper dere forstår at det har vert litt lite tid denne siste uken, men jeg kommer alltid tilbake!


Se på oss to a, og det fine været!! miss it...

Kjedelig...

  Skrevet 12.04.2012 Klokka 17:39


I dag fikk jeg migrene rett før jeg skulle på skolen, så da gikk dagen mest til søvn, synsforstyrrelser og hodepine. Men heldigvis er jeg helt fin nå! Men sykt kjedelig å være hjemme hele dagen da, men så stikker jeg straks på dansing å får luftet hodet litt! Og en annen ting som er negativt med å være syk er at jeg alltid spiser så usunt, ikke bra...

Har noen av dere hatt migrene før?

Hva syntes du? Hjeeelp!

  Skrevet 11.04.2012 Klokka 21:45

Hva syntes dere om denne kjolen, skal kanskje fikse litt på den med den fjær greia og sånt. Men tenker å bruke den til konfen da. Åhh, så usikker men syntes selv den er ganske så fin... men ja hva syntes dere?

Outfit

  Skrevet 11.04.2012 Klokka 15:35
Topp Urban // Skjorte Fant på loftet // Bukse Vila // Skjerf mamma laget til meg

Har en super dag! Kom hjem å tittet litt på paradise mens jeg spiste en skyr, så nå skal jeg til å rydde litt før jeg spiser noe middag og så bærer det til dansing, haha. Håper alle får en flott dag!

Hva syntes du om outfitet?

Black & white

  Skrevet 10.04.2012 Klokka 16:49

Heyy, selvdigger ♥ hihi, neida. Skulle egentlig blogget om noen konf kjoler, men kamera gikk tom for strøm... typisk. Nå stikker jeg snart å lager tomatsuppe, flink jeg er. Åh, jeg føler jeg har blitt litt bedre til å få mere ut av dagene mine. Liksom selv om jeg bare er hjemme gjør jeg noe " fornuftig" haha. Så skal jeg prøve å bli litt mere sunn ettersom det snart er konf og sånt, til nå funker det strålende!

Kunne dere tenke dere at jeg blogget litt om sunnhet slik at det kunne hjulpet både dere og meg? Skal ikke bli en helsefreak akkurat men, noen små tips osv?

chiller max

  Skrevet 10.04.2012 Klokka 15:30Syklet til byen rett etter skoen å kjøpte mag og nutrilett. Nå chiller jeg litt før jeg skal rydde, lage middag og så på dansing. Så snakkes folkens! ♥

Hva syntes du?

  Skrevet 08.04.2012 Klokka 17:18


Om disse skoene til konfen? Har kjøpt men kan bytte da. Er litt usikker men syntes de er veldig søte!

lime grønn

  Skrevet 06.04.2012 Klokka 21:10

Chiller i min sykt digge lime grønne ganser, kult liksom ♥

bursdags gaver :)

  Skrevet 06.04.2012 Klokka 18:10


Jaja, noe av det jeg fikk til bursdagen min i år. Skal feirre med familien i dag så da blir det sikkert noe mere og,  haha. Men er super fornøyd og takknemmelig. OG btw, GOD PÅSKE ALLE SAMMEN!

no longer fjortisss!

  Skrevet 03.04.2012 Klokka 14:08

Heyhey, tok en liten pause fra blogginga for å ha litt ekstra tid til venner og familie. På Søndag hadde jeg bursdag og ble 15, wihii! Hadde en kjempefin dag med masse fine gaver (kommer nok ett innleg senere) og med familien og Anne Cecilie da. Her er noen bilder av meg på bursdagen, haha.

Ok, speilbilde... kanskje ikke helt ferdig med fjortis-perioden enda, haha!
Syk

  Skrevet 27.03.2012 Klokka 11:56

ja ,idag er jeg syk... kjipt. Men må kanskje på dansing og konf. møte uansett. Jaja, men jeg var på dansing i går da for å øve på åpningen av kulturhuset i Mandal! Det blir kjempe fint. Så skal vi ha noen superfine hvite kjoler på oss, skal vise dere senere altså!


Eum, ja... tror dette bilde er bedre enn å ta noe nå fordi jeg ser ikke ut! haha.

neon

  Skrevet 26.03.2012 Klokka 22:25


Klær fra Bikbok og Gina tricot.

Jeg digger neon farger, og nå som det begynner å bli sommer får man virkelig lov å leke seg litt med miksing av sterke farger. Og butikkene er jo fyldt av klær i klare og sterke farger, enten det er ett smykke eller buksa som skal sprite opp anntrekket! haha.

Hva syntes du om neon farger?

Beautiful girl

  Skrevet 26.03.2012 Klokka 21:30Du er vakker, love u ♥

close-up

  Skrevet 26.03.2012 Klokka 14:39

Haha, noen av bildene meg og Anne tok i helgen. Og nesten det jeg har på meg idag bare at jeg har en bukse da... Men toppen er egentlig en t-skjorte fra dressmann og shortsen er egentlig en bukse fra gina, haha!

Hva syntes du om bildene?

Outfit?

  Skrevet 25.03.2012 Klokka 20:25

Haha, ikke at jeg hadde så mye på meg idag akkurat, det var jo så varmt! Men her er iallefall det jeg hadde på meg mens meg og Anne Cecilie lå å slikket sol i hagen.

Shorts Topshop // Tubetopp Bikbok // Solbriller Bikbok // Smykke urbanoutfitters

Hva syntes du? Og har du fått prøvd ut litt "sommerklær" i år?

Piknik

  Skrevet 25.03.2012 Klokka 19:29

Heyy, så idag var meg og Anne Cecilie ute i hagen med nystekte vaffler siden det er den internasjonale vaffeldagen (hurraaaa!) Vi fikk solt oss masse, herrefred å varmt! Herlig med litt sommer... men uansett så tok vi en del bilder og, men jeg gidder ikke ett sånt miles-langt innlegg med tusen bilder. Så kommer til å "dele" det litt opp, hah. Men her kommer noen bilder da!


Ahhh, sommer ♥
Kommer flere bilder senere, men hva syntes du?

Skiskole

  Skrevet 24.03.2012 Klokka 13:56

Hei! Så grunnen til at jeg ikke har blogget denne uken er fordi jeg har vert på hovden på skiskole. Det var kjempe gøy med herligefolk, fint vær, ski og masse god mat, haha. Vi koste oss iallefall masse! Så her er et lite "bildedryss" fra uken.


Bildene er lånt fra Birthe og Kaja, haha.

Hva syntes du om bildene? Og har du gjort noe gøy i denne uken?

Chill

  Skrevet 18.03.2012 Klokka 19:25

Var på flukt (rollespill med konf.) i helgen, syykt slitsomt men gøy! Men veldig chill å komme hjem til sofa, varme, sjokolade, melk og coldplay konsert på tv'en ♥ Og nå driver jeg å tar bilder av meg selv på verandaen, jaja... haha.

Hva har du gjort i helgen?

Outfit

  Skrevet 14.03.2012 Klokka 21:25
Genser Monki // Skinnjakke new look // Smykke urban outfitters // Bukse Bikbok // Veske killah

rock it up

  Skrevet 14.03.2012 Klokka 17:31

Så, virket som om folk likte innlegget om pastell farger. Tenkte å lage ett nytt slikt innlegg, først med bilder som inspirerer meg og så ett med klær til en rimelig pris som finnes i butikkene nå! Så denne gangen tenkte jeg å ta for meg den litt rocka stilen.


Som sagt er dette plagg og tilbehør til en rimelig pris fra Bikbok, Gina tricot og Topshop. Vist det er noen spesielle ting du likte er det bare å spørre hvor det er fra.

Så hva syntes du om innlegget?

vår

  Skrevet 14.03.2012 Klokka 15:34


Sol, vårblomster, varme, chill skoledag og lunsj ute i hagen. Kan det bli bedre?! Nå er det virkelig et fantastisk vær her i byen, håper det holder deg sånn fremmover. Jeg bare elsker vår, vårjakker og jaa!

Er det begynt å bli "vår" der du bor?

I have a dream

  Skrevet 13.03.2012 Klokka 17:36Så jeg vet at ikke de var så veldig bra... men det er første gang jeg tegner noe slikt. Jeg drømmer om å bli klesdesigner eller modell, vet det er teit men, haha. Om det er noe man virkelig vil må man jo bare jobbe for det, så får vel bare lage flere anntrekk til "koleksjonen" min. Haha.

Ville du ha gått med noe av det jeg har tegnet? 

Neglelakk

  Skrevet 12.03.2012 Klokka 18:48Måndens favoritter! Elsker fargene ♥

Hva er dine favorittfarger på neglelakk for tiden?

Outfit!

  Skrevet 12.03.2012 Klokka 16:08

Heyhey, så her er dagens outfit!

Jakke vintage // Skjerf  mammas // Topp Gina Tricot // Cardigan Cubus // Leopard skjorte Carlings // Veske friis & company // Hårbånd Zara // Bukse bikbok // Øredobber Gina tricot

U think?

Innkjøp

  Skrevet 12.03.2012 Klokka 14:52

På lørdag var jeg en tur i lille Mandal by med Anne Cecilie for å finne gave til mamma. Vi tuslet litt rundt og spiste lenge og godt på Jonas b før vi gikk hjem. Det var kjempekos! Men uansett fikk jeg kjøpt litt praktiske ting osv. Så her kommer et lite innkjøp!


Neglelakk fra essie, farge trophy wife og en top cote ( var gave til mamma )Og litt annet dill fra Cubus!

Pastell

  Skrevet 11.03.2012 Klokka 14:37


Jeg elsker pastellfarger! Lyse farger som bare roper vår! Haha, det hørtes teit ut, men det gir meg virkelig vårfølelse. Elsker spesiellt pastell farger på neglene, det er så fint! Jeg tok meg den frihet å plukke opp noen plagg fra topshop, hm, bikbok og gina tricot som jeg syntes har veldig fine farger og ja, haha :)

Liker du pastell farger?

Vil du ha flere slike innlegg?

JEG ER SÅÅÅ GLAD!

  Skrevet 10.03.2012 Klokka 11:51

HEI, jeg er så utoolig glad i dag! og vet dere hvorfor? GJETT HVEM SOM SKAL TIL LONDON 5. APRIL 2013 PÅ ONE DIRECTION KONSERT SAMMEN MED SIN BESTE VENN? jaaa, meg! ♥ 


Herreguuud å mye jeg gleder meg! Men det er litt lenge til da... jaja :)

Noe du gleder deg masse til fremover?

Innkjøp fra København

  Skrevet 09.03.2012 Klokka 16:11Topshop 199,-


Denne ser ganske mye finere ut på da, men elsker ryggen... Urban Outfitters (husker ikke pris)

Topp fra 2nd DAY 350,- tror jeg

Genser fra Urban Outfitters, men den er kjøpt på vintage avdelingen så det var bare en.

Bukse Cheap Monday // Shorts Topshop

Smykker Urban Outfitters 155,- per stk // Hårbånd Zara 50,- // Truse Topshop 49,-

Hva syntes dere om innkjøpet da?

Outfit!

  Skrevet 09.03.2012 Klokka 15:26

Heihei folkens! Det var jo en stund siden. Minnekortet mitt har nemmelig ligget hos Anne Cecilie, så jeg fikk ikke tatt non bilder og så var jeg jo i kjøbenhavn. Innkjøpet kommer senere i dag, har alerede tatt bilder så. Men her er iallefall dagens anntrekk!
Bukse BikBok // Genser Monki // Skjerf Cubus // Skinnjakke New Look // Smykke Urban Outfitters

Hva syntes dere?

Stikker til Køben

  Skrevet 01.03.2012 Klokka 19:31

Heyhey, jeg stikker til Danmark i morgen for å shoppe, hihi. Har forresten ingen bilder fordi minnekortet mitt ligger hos Anne Cecilie, så slang med et arkivbilde og så blir det ikke blogging før på Mandag... Jaja, gleder meg til litt reising og shopping!

Sara Sofie

Peace and love

  Skrevet 29.02.2012 Klokka 21:21
Haha, kreativ overskrift... Men dette skulle egentlig blitt publisert i går men, jaja bedre sent en aldri! Peace out alle sammen ♥

Outfit

  Skrevet 28.02.2012 Klokka 22:16
Ok, det skal sies at jeg byttet til bukse utover dagen men...

Singlet - Gina // Bluse - Levis // Skjerf - mamma's // Solbriller - BikBok // Veske - mamma har laget // Shorts - top shop

Hva syntes du?

Sommer...

  Skrevet 28.02.2012 Klokka 15:56
Åhhh, været i dag var bare herlig! Se på bildene da... ah en liten forsmak på sommeren ♥

SUN!

  Skrevet 28.02.2012 Klokka 13:03

Hei og hopp alle små søte fjotter! Jeg har vert en tur på Norefjell og kost meg med familien. Og idag skinner solen og jeg har vinterferie. Er bare så glad og har masse eneregiii! hahah, blogger outfit senere i dag.

SOOOL! Så ønsker jeg alle en fantastisk dag!

Volleyball

  Skrevet 21.02.2012 Klokka 14:19Så i dag var det volleyball turnering, vi kom på 2. plass! I dag skal jeg på konf og så på teater med mamma, hahaha. Jaja, blir sikkert kos.

Hva skal du i dag?

Utslitt...

  Skrevet 20.02.2012 Klokka 21:50

Er såå sliten etter denne hjemmedagen! Huff, jaja slenger med ett fantastisk arkivbilde og ett bilde av mitt siste mesterverk denne dagen; grove rundstykker!haha, meg på kjøkkenet paarty!

Oppskrift; Dessert smoothie!

  Skrevet 20.02.2012 Klokka 18:25

Heyhey, i dag har jeg hjemme dag og skal lage middag og slikt til "familien" haha. Så lagde jeg en slags dessert smoothie som dessert og den ble knall god! Så tenkte kanskje jeg skulle vise dere oppskriften, det er veldig lett!


Så dette er det du trenger; Fryste bær ( ta det du liker ), Vanilje is, juice og melk.

1.Mål opp en "kopp" bær per porsjon.

2. Ha i litt is, og så må du "spe" med Juice og melk til du får rett tykkelse.

3. Miks, når det er passe tykt ser det ca sånn ut! og...


Sånn! Enkelt, godt og faktisk ganske sunt!

Innkjøp!

  Skrevet 20.02.2012 Klokka 13:16

Ja, så jeg prøver egentlig å roe shoppinga litt men når jeg var i kristiansand med mamma på lørdag var det bare et par ting jeg ikke kunne ungå. Men halo jeg kom allefall ikke hjem med 7 topper og 4 gansre som jeg har gjort før...Baksiden av toppen fra carlings som kostet 199 tror jeg. Syntes den var veldig kul!


Og så denne toppen fra Indiska (149,-) som bare hadde de fineste fargene jeg har sett! Måtte bare ha den, tenk med shorts, solbrun hud, langt løst blondt hår og solbriller, ahh... Gleder meg sånn til sommer!

Ikke så mye denne gangen men litt oppfriskning i klesskapet! Så hva syntes du?

Hey

  Skrevet 19.02.2012 Klokka 12:18

Halo alle sammen! Haha, jeg er i et veldig godt humør akkurat nå. Sitter nemmelig hos Birthe i sofaen og chiller mens hun lager rundstykker til frokost, digg. Men unsett lite blogging igår fordi jeg var i kristansand og kjøpte LITT nytt (kan vise dere siden) og så stakk jeg å så på ukm, kjempe mange flinke! Jo, så overnattet jeg hos Birthe da. 

Ok, fant ingen bilder jeg kunne bruke siden jeg er på Birthes pc... MEN vi snakkes siden og da har jeg bilder fra innkjøpet så stay tuned!

My place

  Skrevet 17.02.2012 Klokka 17:34

Jeg vet at ikke rommet mitt ser så utrolig fint ut, men jeg er så glad i det for det er så meg! Kan ligge der i timesvis og bare se rundt i rommet og tenke på hvor godt det beskriver meg og hvordan alle tingene som er der betyr noe for meg. Og jeg vet det høres teit ut, men rommet mitt er liksom mitt sted, det stedet hvor alt er bare mitt og handler om hva som er viktig for meg. Jeg tror man kan lære mye om meg som person av å være på rommet mitt.

Hva slags "forhold" har dere til rommet deres?

Syk...

  Skrevet 17.02.2012 Klokka 16:52Haha, fin og sminkeløs må jeg si... Ja, så jeg er syk idag og, ikke gøy! Måtte faktisk til legen for jeg har så vondt i hodet, huff. Jaja, noen andre som er syke eller?

Tegning igjen...

  Skrevet 16.02.2012 Klokka 22:16haha, fritids. Hva syntes du?

Rotflette

  Skrevet 16.02.2012 Klokka 18:17

Sytes at rotflette er så fiint! Og så er det så enkelt og digg å gå med. Elsker det, kommer til å bli så fint i vår og sommer! Ahh, som jeg gleder meg til varmen kommer...

Men uansett så prøvde jeg å gå på skolen i dag, men gikk hjem etter første time fordi jeg var så dårlig. Klarer ikke spise noe, kvalm og hodet verker. Jaja, får håpe det går over snart.

Hva skal dere i dag da ?

fly

  Skrevet 16.02.2012 Klokka 14:28

Ja, så jeg kjøpte dette smykket på H&M her om dagen for bare 49 kr! Jeg elsker det, kjedet er akkurat passe langt og det er ikke ett smykke som dominerer veldig, men det er enkelt og søtt. Jeg er forresten begynt å blitt veldig glad i gull og kobber sånn når det gjelder smykker, ahh...Har alerede fått brukt det masse, love it!

Så hva syntes dere?

Tid

  Skrevet 15.02.2012 Klokka 14:27


Hahah, sykt randome bilder! Men jeg bladde gjennom noen av bilde mappene mine og det er så sykt mye gøy der, haha. Og det får meg virkelig til å innse hvor fort tiden går. Noen av disse bildene føler jeg at jeg tok i går, og dagene bare raser forbi! Snart er jeg 15år og det høres så gammelt ut, halvveis til 30 liksom... jaja får bare prøve å gjøre hver dag spesiell og leve livet dere! Haha, rart innlegg men...♥

Hmm, hvor har jeg vært?

  Skrevet 30.01.2012 Klokka 19:27

Nei du si det! Orker ikke bortforklaringer og unskyldninger, for jeg har ingen. Men jeg skal prøve å få lysten tilbake men tror jeg har trengt en liten pause for å si det sånn! Men her har dere et par bilder av meg for dagn, og jeg skal ikke slutte, ohno fordi I  love u folkens ♥Håper dere har savnet mine litt kjedelige bilder som for det meste er av meg selv, for jeg har savnet dere leserene mine! 

Har dere fått gjort noe gøy i det siste da? 

England

  Skrevet 09.01.2012 Klokka 15:53
Topp Carlings // smykkes Gina

Haha, jeg vet jeg har brukt dette smykke på utolig mange outfit! Men jeg elsker det, haha jeg kaller det for "det magiske smykket" siden det bare gir et lite løft til en hver topp!  Å invistere litt penger i smykker og ringer er ikke en dum ting, da får en enkel topp så utrolig mange muligheter. Et lite tips om du vil oppgradere smykkeskrinet sitt kan være å kjøpe en ring eller ett smykke hver gang du er på shopping. Hadde det med ringer en stund og nå har jeg nokså mange for å si det sånn! 

Photoshoot

  Skrevet 08.01.2012 Klokka 14:56


Var ute å tok noen bilder med herlige Birthe i går, syykt kaldt! 

Men hva syntes dere? 

rare venner, er som regel de beste...

  Skrevet 05.01.2012 Klokka 20:42(fikk ikke lasta opp flere bilder, siden det bare klikka!)

Men haha, disse bildene beskriver vel ganske godt forholdet vårt! Anne Cecilie har jeg kjent hele livet og vi har jo alltid vært bestevenner, men i de siste årene har vennskapet bare blitt strekere og vi har blitt mere "avhengie" av verandre. Ingen skjønner seg helt på oss to og vår underlige humor, men vi har det seriøst alltid helt utrolig gøy sammen! Er så utrolig takknemmelig for å ha en venn som henne,som alltid er der og man kan snakke om alt med, eller bare le og ha det gøy med! Elsker deg masse bebien min, vit det! ♥

Har du en person i livet ditt du ikke kunne klart deg uten? 

Outfit!

  Skrevet 04.01.2012 Klokka 21:35Topp hm // Bukse BikBok

Såå, hva syntes dere da? 

Så mye å gjøre, så liten tid

  Skrevet 03.01.2012 Klokka 17:42

Hey, folkens! Dagen har gått til treningssentertet og skole. Nå stikker jeg snart ut på møte igjen. Så ville egentlig bare fotelle at jeg har ikke glemt dere har bare litt liten tid nå... Men jeg skal prøve så godt jeg kan å få blogget når jeg kommer hjem!


Sorry for akriv bilde, men blogger heller senere! 

Chilli'n

  Skrevet 02.01.2012 Klokka 20:25Hey people, i dag har dagen gått til dansing. Chill! I morgen er det igang med skole og lekser igjen. Kjenner at jeg har mye å sette fingrene i denne våren, haha. Blir Musikal, tre forskjellige dansepartier, trenerjobben, UKM og på toppen av alt konfirmasjonen! Jaja, skal nok presse inn tid til blogging for det om ♥

I'm home

  Skrevet 02.01.2012 Klokka 10:58

Hihi, nå tipper jeg dere har savna meg as! Haha, neida. Men jeg har vert på norefjell på spahotell å stått masse på ski og vært på spa, det  var rimelig digg. Vi bodde med tatnten og onkelen min som har leilighet der,  og så fikk jeg møte min kjære kusine Ruthie igjen! Kos♥ 

Haha, vi slet skikkelig med å få et fint bilde av oss to, men det siste var jo ok. Bare litt dumt med fanta-flasken i bakgrunnen...

Hva gjorde dere på nyttårsaften? 

Fjellet

  Skrevet 01.01.2012 Klokka 16:46

Hei dere! Sara bad med på fredag om å si ifra på bloggen at hun er dratt til Norfjell. Men selvfølgelig klarte jeg å glemme det helt til nå. Jaja, bedre sent enn aldri. Hun er på fjellet og feirer nyttår sammen med familien. Og hun kommer hjem i kveld en gang, så dere kan forvente blogging i morgen. 


 

Godt nyttår dere! - Anne Cecilie

Starten på noe nytt

  Skrevet 29.12.2011 Klokka 20:10

OK, jeg bare advarer dere om at dette innlegget blir litt langt. Og jeg forventer ikke at alle kommer til å lese det, men ja har du lyst har du så mere en gjerne lov!

Nå er det bare få dager igjen til nyttårsaften, til 11 blir til 12. Har jo alerede skrevet litt om mine tanker om hvordan jeg vil leve i 2012 med tanke på at verden kanskje skal gå under. 
Men det jeg vil fram til er at jeg har hatt denne bloggen i over 1 år nå. Og dere har hjulpet meg helt sykt mye. Nå tenker jeg veldig mye på utseene og selvtilitt , før var jeg alltid redd for å skille meg ut og likte ikke de tingene jeg gikk med og måten jeg stelte meg på. Men bloggen har vert med på å forandre meg i en utolig positiv vei, hvor jeg ikke bryr meg om hva folk syntes, men går med det JEG liker. Og dette er det jeg tenker hver dag når jeg kler meg vis jeg er usikker på om antrekket er rart eller kult;

Samma det,  det er 1 dag. Om du ikke følte deg så bra i det, nei da tar du på deg noe du vet at du føler deg bra i imorgen. Nesten ingen kommer til å huske det, så lenge du veier opp med andre kule antrekk. For man legger for det meste merke til mye negativt med seg selv som ikke andre gjør. Så ta en sjangse.

Noe annet jeg har lært meg er at man trenger ikke å  tenke på om plagget passer til din stil, eller om det er deg. Kjøp det du liker! Den ene dagen kan jeg gå med en sukkersøt bluse og knestømper med blomster på den andre dagen kan jeg gå rocka og kult for så kanskje mer nøytralt i strikkegenser og sånt. Når du bare kjøper det du liker uten å tenke på hvilken "stil" du vil ha, ja det  er da du lager din egen stil.

Så jeg ville bare at dere skal vite, at dere har gjort en forskjell for meg. Og mine nyttårsfosett i 2012 går mere på personlighet. For på utseene føler jeg jeg har funnet meg selv.

Og dette er noen av målene mine for 2012:
-Jeg skal smile mere.
-Jeg skal være mere posetiv
-Jeg skal gi flere komplimenter
-Jeg skal bli mere spontan
-Jeg skal sette mere pris på det jeg har. 

2011 har vert fantastisk, men 2012 blir enda bedre!

Just a little closer...

  Skrevet 29.12.2011 Klokka 16:11

Genser // ny fra hm ( 399kr) 

Kjøpte denne nye genseren her om dagen, love it. Nå skal jeg pakke så kommer Vilde og Cathrine til filmkos ♥
hva driver dere med i kveld?  

klesskap, wii!

  Skrevet 27.12.2011 Klokka 16:17

Er sååå forøyd! Er ikke helt ferdig da men, uansett er klesskapet mitt blitt litt forandret den stangen var ikke der før. Jeg har ikke fått kjøpt nok kleshengere så klærene som ikke henger skal opp etterhvert. Men fant ut at stanga funka perfekt til smykker og, hihi. Og så har jeg lagd en utklippsvegg med ting jeg ønsker meg og annet som gjør meg glad der bak, love it ♥

I blogg humøør!

  Skrevet 26.12.2011 Klokka 22:13

HEI, nå er jeg i et skikkelig bra blogg humør!! Men har ikke noen gøye bilder nå, men MASSE ideer til blogginga. Imorgen skal jeg til kristiansand for å bytte noe jeg fikk til jul (fikk 3 like gensre, hehe) så det blik nok et lite inlegg utpå dagen imorgen.

Men jeg må fortelle dere at jeg er nesten tom for penger, brukte opp 10000 fra slutten av sommeren til nå, ja... Så det blir kansje ikke stappa fuldt med masse nytt og alltid nye outfit, men jeg har jo fått mye nytt til jul, gavekort og 1000 kr. Så dere overlever nok til bursdagen min i april. OG da kommer jo konfen og, hihi, da blir jeg rik ♥

Men jeg har tenkt litt på å ha en spørsmålsrunde, men vil ikke ha det om ingen spørr, så jaa vis dere vil ha det legg igjen en komentar! love you folkensJa sorry for arkiv bilder men.. uansett jeg elsker den lille søte mørkhårede klompen på det øverste bilde, sonjaa!! ♥

God jul!

  Skrevet 26.12.2011 Klokka 15:29

hey folkens, sorry for dårlig blogging! Men er det ikke jul. Og alltid er ikke alt like lett og ja, men jeg regner med at jeg er fuldt tilbake nå snart. Livet er fullt av opp og ned turer, men det går som regel bedre etterhvert. Så ønsker jeg alle dere en riktig god jul og håper dere hadde det suuper fint! 
Ja et par bilder fra min fantastiske jule kveld ♥

X-mas!

  Skrevet 25.12.2011 Klokka 16:49Hmm.. lurer på hvilket tegn du liker best Sara.

 

Thumbs up for Christmas! Sara blogger jo aldri så jeg tok bare saken i egne hender. Så greit når du har samme passord de fleste steder. Uansett, ville ønske dere alle en kjempefin juletid. Kos dere masse!

Saras beste, kuleste, søteste og deiligste venn :) 

2012

  Skrevet 22.12.2011 Klokka 10:57


Helt ærlig tror jeg på 2012. Mest fordi det er bedre å tro på det, så kan du bli positivt overrasket om det ikke skjer og om det skjer ja da har du planen klar. Jeg har bestemt meg for at de neste 365 dangene skal bli helt spesielle hver og en. Jeg var på stranden klokken 8 i går kveld med Vilde og Cathine vi hadde engangsgrill, marsmallows, kakao og sjokolade! Det var skummelt og kjempe kos. Vi bestemte oss for å lage en liste over ting vi SKAL gjøre i 2012, så om jeg dør så skal jeg ha oplevd masse først! 

Jeg har også bestemt at den 20. desmber 2012 skal jeg gjøre noe som er skikkelig gøy hele dagen og natta! Og så skal jeg bake meg selv noe godt og spise det mens jeg ringer alle vennene mine og sier hade. SÅ skal jeg pynte meg fint, ta på meg favoritt klærene mine, høre på bra musikk så skal jeg ta sovepille og legge meg til å sove. Og om verden går under da, har jeg lagdt den perfekte død for meg selv. OG om den ikke gjør det så er ikke det heller så farlig, jeg våkner jo etterhvert!

Sorry for litt langt innlegg, håper non gadd å lese det for det om! Hva syntes du om 2012 ?

Outfit 19. desember

  Skrevet 20.12.2011 Klokka 14:27Singlet under Only // topp one tea spoon // smykke gina // Bukse Cubus

Så ja dette var gårsdagens outfit, hva syntes du ? 

Jentekos

  Skrevet 19.12.2011 Klokka 16:45

Bildene er tatt fra Anne Cecilie

Bursdagen til Elin var suuperkos, vi spiste godis, chips, gulerotkake og Elin's hjemmelagde sjokoladekuler. Åhh... de var så gode, MÅ ha oppskriften! Men det var uansett kjempe digg med en kveld med noen av bestejentene ♥

Negler igjen...

  Skrevet 16.12.2011 Klokka 16:19Ja, ble faktisk litt fornøyd med disse neglene! Og jo det ser litt bedre ut i virkligheten enn på bildene og. Men uansett så syntes jeg det er så gøy å prøve ut sånne ting med neglene! 

Liker du å "dille" med neglelakk og sånt? 

yoo

  Skrevet 16.12.2011 Klokka 14:55Hey people, akkurat nå chiller jeg bare litt med face og slikt. Men senere i dag kommer søte Birthe som skal sove her det blir nok kos! I morgen tror jeg at jeg skal sove hos Siren med Anne Cecilie og så på søndag er det bursdags fest for min skjønne Elin som blir 14 i dag, gratulerer! ♥

GOD MORGEN!

  Skrevet 16.12.2011 Klokka 08:01God morgen folkens, dette blir en god dag! Et smil er det beste tibehøret som finnes ♥

Oppfriskning

  Skrevet 15.12.2011 Klokka 19:04I dag har jeg fikset på "veggen" på rommet mitt den er ikke helt ferdig enda da, og på dette bilde ligger jo utklippene på bakken. Men jeg kan legge ut bilder senere! 

Peace out!

  Skrevet 15.12.2011 Klokka 15:28

Nydelig må jeg si... Ja som sagt er jeg jo syk, men tror jeg er frisk til i morgen! Så jeg har bare slappet av med tv og sånt i dag jeg. Hva driver dere med da? 

nails

  Skrevet 15.12.2011 Klokka 14:10Ehe...ja når jeg er syk og kjeder meg finner jeg på mye rart! Og jeg vet de ikke ble så fine, men det var litt gøy å leke seg litt. Hihi, hva syntes du om mine "fine" negler ? 

Syk..

  Skrevet 15.12.2011 Klokka 07:50


Men det betyr jo at jeg får en hel dag jeg kanm bruke til bloggen! Men det er jo ikke noe gøy å være syk da, får håpe det er over til i morgen. Så vi snakkes mere senere i dag, og sorry for arkiv-bilde men akkurat nå ser jeg ut som ett troll...

Sorry folkens!

  Skrevet 13.12.2011 Klokka 22:10


Men det er bare masse tentamener og juleshow og andre ting som har holdt meg optatt. Men nå er jeg snart ferdig med det meste og har lite lekser og mye fri. Så da blir det nok tid til bloggen igjen! 

Hva syntes du?

  Skrevet 13.12.2011 Klokka 21:31

Om denne kjolen fra versace for hm? De har den igjen i min størrelse og tenker litt på å kjøpe den , men så lurte jeg på hva dere syntes om den! Jeg syntes egentlig den er ganske kul, men fortsatt usikker, så koster den 999kr, så ja... Hva syntes dere, Hot or Not?

Utslitt...

  Skrevet 09.12.2011 Klokka 22:19


Sonja søta mi, love u! 

Men jeg kom akuratt hjem fra trening, har trent siden sånn 1 i dag så er rimelig sliten. OG stygg, haha! Så ja, tror ikke dere vil ha noe bilder fra idag uansett.. Men joda showet blir kult og gøy, må bare få litt vile nå, skal opp klokka 7 eller noe i morgen. Så wish me luck!

jeg er kjendis ;)

  Skrevet 08.12.2011 Klokka 21:32
Heyhey, var i avisen i dag! Så alle som har lindesnes tilgjengelig burde ta en titt, hihi ♥ 

Kreative meg!

  Skrevet 08.12.2011 Klokka 20:24
Hei nå driver jeg å pynter singletter til juleshowet. Det er til de jeg trener da, ikke sikkert alle viste det men jeg er altså dansetrener for noen jenter mellom 10 og 13år. Syntes det er supergøy, og har merket allerede at flere har utviklet seg mye, det er jo alltid gøy!

Men uansett så blir det nok lite blogging på både fredag og lørdag siden jeg er opptatt med juleshowet. Ingen jul uten juleshow med mandals turnforening! Vi skal danse til sangen "mad house" av Rihanna, tror det blir kjempekult med sorte fillete klær, korsett, gnidd sminke og crasy hår. Gled dere til bilder !

Outfit!

  Skrevet 08.12.2011 Klokka 17:17Bukse vila // Singlett gina // Skjorte mammas gamle, levis // skjerf Bikbok

Hva syntes du ?  

Sonji

  Skrevet 08.12.2011 Klokka 15:58Standar oss, hihi ♥

Så hva skal du i dag da ? 

tar meg en tur!

  Skrevet 07.12.2011 Klokka 16:43på konf. så dansing, snakkes senere da folkens! ♥

Dilla

  Skrevet 07.12.2011 Klokka 15:30

Har fått totalt dilla å gensre for tiden, det er jo lissom en "all time favorite" men nå er det helt sykt hvor mye jeg elsker gensre! Siste shopping-turene har jeg nesten bare endt opp med gensre. Men det er jo ett utrolig behagelig, varmt og fint plagg som kan ha utrolig mange forskjellige farger, motiver og trykk. Jeg er helt dilla jeg!

Når alle lys er slukket, hvem er der da?

  Skrevet 07.12.2011 Klokka 14:03

Genser hm // Skjef Bikbok // Smykke Gina // Ring hm // bukser bikbok (hadde litt "slaske tøy" pga tentamen) 
Da var norsk tentamen overstått! Overskriften på innlegget er overskriften jeg brukte på stilen, så ja. Følte egentlig ikke at det gikk så bra men nå får vi bare vente å se. Digg å slutte litt tidligere på skolen da, btw tusen takk for mange fine komentarer i det siste! 

min sminke

  Skrevet 06.12.2011 Klokka 21:22øyneskygge fra sensai // koster fra hm og makeupstore // mascara fra loreal (telescopic) // eyeliner fra maybelline // Pudder fra clinique og fundation fra mabelline (super stay 24 hours eller noe) 

Dette er sminken jeg bruker til vanlig, selfølgelig har jeg hatt perioder hvor jeg har brukt andre produkter. Men jeg har alltid falt tilbake på disse. Dette er produkter jeg kan anbefale sterkt! 

Julestemning!

  Skrevet 06.12.2011 Klokka 17:12


Sier bare en ting folk; GOD JUL ♥

The simple things

  Skrevet 06.12.2011 Klokka 15:16

Genser fra saint tropez
Heihei, i dag skulle jeg egentig trene men det ble ikke noe av. Men uansett så da chiller jeg hjemme med musikk, rydding og klesskapet mitt! Det er så fiint med snøen altså, har så julestemning nå. Og så er det så mye gøy som skjer for tiden, godt å glede seg litt. Senere i dag stikker jeg foresten på øving til juleshow, blir nok gøy. Håper dere får en fin dag videre dere og da, blogges!  

Ukas innkjøp

  Skrevet 05.12.2011 Klokka 17:35

Gidder ikke si hvor alt er fra, men vist det er noe dere lurer på er det bare å spørre! Og så kommer jeg nok til å vise en del av tingene i outfit senere så. Syntes? 

Pink it up!

  Skrevet 05.12.2011 Klokka 15:55

Genser monki // Bukse BikBok // Smykke gina // Ringer begge fra Anne Cecilie

Så hva syntes du om litt rosa på en grå mandag ? 

Snaart 1år jo!

  Skrevet 05.12.2011 Klokka 14:37

Heyhey alle sammen! Litt for lenge siden sist, men jeg har bare vært så utrolig opptatt i det siste, men sorry jeg skal skjerpe meg. Uansett så var det noe jeg merkert her om dagen, nemmelig at bloggen snart er 1 år! Eller den 23. desember da, men det er jo ikke lenge til. 

Vil uansett si at når jeg ser gjennom arkivet så må jeg smile litt, det er utrolig hvordan jeg har forandra meg på bare 1 år! Og selv om jeg kansje ikke har hatt 10000 lesere og masse komentarer vil jeg bare si takk til dere som har lest bloggen min, fordi jeg tror den har hjulpet meg masse til å bli den jeg er i dag. I alle fall på utseene, har egentlig aldri vert helt fornøyd med meg selv der. Men nå føler jeg meg komfertabel med meg selv, så tusen takk alle som har lest og komentert bloggen min, love u! ♥ 
Gleder meg til masse blogging i fremtiden, og igjen elsker dere folk!

 

Nye tegninger

  Skrevet 29.11.2011 Klokka 16:42Denne siste er "inspirert" eller heriming da, etter ett mareritt jeg hadde i helga. En søt liten jente svulmet plutselig opp å ble sånn! Jeg likte ikke den drømmen... Men uansett, hva syntes du ? 

Juleshow

  Skrevet 26.11.2011 Klokka 08:48

Bilder fra juleshowet i fjor.
Jeg gruer meg egentlig mest til årets show, men det blir sikkert gøyere en jeg forventer! Jeg liker jo dansene, og det er jo alltid gøy å fikse og stelle seg, så joda!  

Negler

  Skrevet 25.11.2011 Klokka 17:11
Neglelakken er fra H&M, koster 19 kr.
DIgger den, spriter opp et enkelt antrekk med en gang! Og den ser enda kulere ut i virkligheten, så dette kan sterkt anbefales! Det eneste minuset er  at du må ha en del lag for å få fint resultat, og da tar det jo litt tid...Men ellers hoder den godt på og ser fantastisk ut!

Hva syntes du om neglelakken ? 

outfit

  Skrevet 24.11.2011 Klokka 19:04
Bukse cubus // Topp h&m // Cardigan Cubus // Skjef bikbok // Smykke Cubus // Veske h&m // sko converse

happiness

  Skrevet 24.11.2011 Klokka 11:56

 
 
 
Herregud det er snart jul jo 1. søndag i advent denne søndagen! Snart kalender, disney-filmer, julekaker, pinnekjøtt, peiskos, presanger og kos. Jeg er bare så glad for tiden, så mye posetivt som skjer osv. Og tillegg går det faktsik ganske bra med blogginga nå! Lykkelige meg ♥ 

Aldri igjen...

  Skrevet 23.11.2011 Klokka 17:19
Åhh, husker det håret! Aldri igjen ass.. en gang blondine alltid blondine♥
Men jeg stikker på dansing (selv om jeg egentlig er syk...) blir et lite hødepunkt i den daffe dagen min! Jeg må bare bli frisk skal så mye gøy i helga, blant annet juleshow med dansing! Gleder meg.

Innkjøp

  Skrevet 23.11.2011 Klokka 15:34


Vis dere lurer på hvor noen av tingene er fra, er det bare å legge igjen en kometar!
U think ? ♥

let It sparkle

  Skrevet 23.11.2011 Klokka 12:55

Genser fra Monki // Bukse BikBok
Er syk i dag, ikke gøy... Men uansett så hadde jeg alerede kledd meg før jeg fant  ut at jeg måtte bli hjemme så da tenkte jeg at det var like greit å slenge med et outfit, hva syntes du ? 

Saraa

  Skrevet 19.11.2011 Klokka 12:56

Hei dere! Anne Cecilie her, Sara er nemlig dratt til Danmark i dag. Hun blir der helt til Mandag, så jeg tenkte jeg skulle lage et lite gjesteinnlegg. I går var meg, Sara og Siren på kino og så Breaking Dawn. Kjempegøy film!! Selv om Sara ble litt kvalm da, hehe. Håper du koser deg masse i Danmark, snuppi <3


bildene er fra i går før vi dro på kino :)


Forandring?

  Skrevet 16.11.2011 Klokka 16:53Oi, man ser virkelig utviklingen min her! De første 3-4 tegningene lagde jeg i 8. husker jeg var SÅÅ stolt, nå er de bare stygge og jeg ser masse feil og sånt på dem! Noe som er spesielt er at hver eneste av jentene på tegningene har en spesiell historie og personlighet, kunne sikkert skrivt et helt inlegg om hver av dem!

Outfit

  Skrevet 16.11.2011 Klokka 15:15


Skjorte- carlings Grå topp inni-bikbok Bukse-bikbok Øredobber- liten butikk i stockholm

U think? 

Vilde time

  Skrevet 15.11.2011 Klokka 20:15


Ehe, litt gammelt bilde? 
Joda, men i dag har jeg egentlig bare chilla med vilde! Vi har sett på Disney Channel, drukket smoothie, nerdet tetris og snakka ♥ I morgen blir litt stress siden jeg skal først på fellessamling på konfen så skal jeg rett på dansing... Men skal prøve å blogge for det om!

Mimi Scholer

  Skrevet 14.11.2011 Klokka 16:05


Smykkene er fra designeren Mimi Scholer. 
Mimi holder til i Barcelona, der jeg akurat var på ferie! Når jeg møtte på en liten butikk på ett gatehjørne og fant ut at damen som eide butikken jobbet med Mimi og solgte smykkene for rundT 500! I norge ligger prisen på rundt 2000 på disse smykkene. Haha, da MÅTTE jeg jo bare slå til. Elsker smykkene og de øredobbene har foresten Mette Marit brukt og som du så på det ene bildet har smykkene vært i costume, og andre blader som vouge osv. ♥

Girls night

  Skrevet 12.11.2011 Klokka 18:25

Kos med jente-snakk, dansing, taco, alt for mye godteri og musikk ♥
Bildene er lånt fra Anne Cecilie 

YEEEAH!

  Skrevet 11.11.2011 Klokka 18:45

Nytt design, ny start! TUUSEN milioner takk til herlige Maria som gadd å lage det , jeg elsket det! ♥


Så hva syntes du ? 

Rydding på G

  Skrevet 11.11.2011 Klokka 15:37

Hei, nå har jeg ryddet litt i smykkene mine og sånt. Så skal jeg snart rydde rommet og, flinke meg! I kveld kommer Siren og Anne Cecilie som skal sove her, det blir kooos! ♥


Og en liten belønning til den flinke rydde-mesteren! Haha, snakkes.

S T R E S S

  Skrevet 09.11.2011 Klokka 17:48


Åhh, det er så kald og mørkt ute, savner sommer-klær...Men digg å kose seg inne med pai og smoothie! sorry altså for litt dårlig blogging men jeg er bare så opptatt. I dag har jeg vært på trenings-senteret fra etter skolen til i 4-5 tiden (?) og nå stikker jeg snart på dansing i 2 timer... SÅ skal jeg sove hos Anne Cecilie! 

I`m a hippie

  Skrevet 08.11.2011 Klokka 21:33


Live, love Laugh ♥

Bildene er tatt og redigert av Birthe, think?

J Couture

  Skrevet 07.11.2011 Klokka 17:05

Jeg mener det, den beste parfymen i verden. Og hallo bare se på den! Den er så vakker at jeg kan sitte å stirre på den i timesvis. Og så lukter den som en drømm! Kan anbefles sterkt. Men den er litt små dyr da koster ca 500-600 kr for 50ml. Men den er verdt hver eneste dråpe, i promise! 

mustard coloerd

  Skrevet 07.11.2011 Klokka 14:55


Ehe, feil fokus..

Genser// Bershka 

You think? ♥

Goodbye!

  Skrevet 28.10.2011 Klokka 22:15

Heyhey, stikker til Barcelona i morgen. Snakkes på fredag! 

Digger

  Skrevet 28.10.2011 Klokka 20:44

Denne høsten kan man virkelig få lov til å skinne litt! Digger paljetter, bare tenk å komme inn på et party med den fineste paljettkjolen, løst hår, fin sminke og noen høye hæler! Åhh, GI MEG LITT DA!

Hva syntes du om paljetter, harry eller fint ?

Mitt nye rom!

  Skrevet 26.10.2011 Klokka 15:19

Ja altså, jeg har fortsatt det gamle rommet, har bare fått ett til! Er egentlig ganske fornøyd, det er jo bare et soverom da, mens det andre er mere "oppholdsromm" Uansett, her er bildene!


Ehh, ja. Dere se iallefall hvilke farger jeg liker!

Så, hva syntes du ?

Trene

  Skrevet 25.10.2011 Klokka 18:16

Hehe, nå skal jeg snart trene litt, må nok det skal jo snart på ferie... Men jo med p3 på radionen går det alltid fint! Jeg pleier egentig å gå på treningssenteret i dag med Cathrine, men det ble ikke noe av det så da får vi gjøre litt hjemme!

Cutest

  Skrevet 25.10.2011 Klokka 15:20

Den søteste ringen i verden var en gave fra den søteste jenta i verden, Anne Cecilie! Egentilg ganske lenge siden jeg fikk den, men... Uansett det er så kult siden begge to har den lissom, så det er jo lissom som et venne-smykke bare i ring! Tusen takk Anne, love you ♥

Blond

  Skrevet 24.10.2011 Klokka 16:42

Jeg stakk inom cubus her om dagen og så at de hadde alle produkter fra John Frieda på 25 % rabatt! Så jeg tenkte jeg skulle prøve denne blonderings balsamen, har aldri prøvd slike produkter før, og vet ikke helt om jeg tror det vil virke. Men det er da vert ett forsøk!


Dette er jo hårfargen min nå, så får vi se om det skjer noe!

Har du noen gang prøvd noe sånt? Funker det ? 

today

  Skrevet 24.10.2011 Klokka 15:08


Vi hadde mat og helse på skolen i dag, fiskesuppa kokte for lenge så det smakte ikke noe godt... Nå prøver jeg egentlig å få gjort noen lekser, ehe. Jo men jeg har så lit tid denne uka! OG masse lekser, ikke god kombinasjon. På lørdag drar jeg faktisk til Barcelona, så må nok pakke litt og! 

Sonja

  Skrevet 21.10.2011 Klokka 19:49

Heihei, sorry. Men først glemte jeg pc'en på skolen og så gikk tiden til Sonja og dansing. I dag var jeg en tur på Jonas B. sammen med Sonja og Linnea, super kos! Nå sitter jeg å nerder tetris sammen med broren min, haha snakkes!

Anbefaling- mascara

  Skrevet 18.10.2011 Klokka 20:59


Denne gir lange, fine, volumiøse og buede vipper. Jeg syntes mascaraen holder godt på hele dagen, jeg rett og slett elsker den! Kan anbefales ♥

Konf.

  Skrevet 18.10.2011 Klokka 16:40

Hei hei, nå skal jeg snart på 1. konf møte så skal jeg på adition til en musikal som skal settes opp her i Mandal. Slenger med et outfit og blogges senere!


Ehe...Sånt skjer når jeg kjeder meg litt! ↑

Topp- cheap monday
Bh-topp ting - H&M
Jakke - Bikbok
Bukser - Bikbok (kick) 

Me want!

  Skrevet 17.10.2011 Klokka 21:14

Hvem vil ikke ha dette UTROLIG kule smykke?! Ikke bare er det fint, men det inneholder parfyme i kremform, til å smøre på håndleddene og bak ørene. Med denne rundt halsen trenger du aldri være redd for å lukte vondt!

Smykket er fra Chloè (chloe shirley solid perfume) og koster 495,-

Outfit, høst

  Skrevet 17.10.2011 Klokka 16:53

Genser- H&M
Smykke- Marked
Ring- H&M 
Bukse- Bikbok 

Lekser!

  Skrevet 17.10.2011 Klokka 14:27Hey hey, må nok få gjort litt lekser i dag ja... Mandag = den STORE leksedagen! Joda men vi snakkes!

Kameraet er tilbake!!

  Skrevet 16.10.2011 Klokka 21:05

JA!!! Nå kom det endelig! Jeg gadd ikke ta noen bilder med det nå, men lover dere at jeg blogger i morgen, gleder meg! 

Snakkes i morgen ♥

JEG VI BLOGGE!

  Skrevet 26.09.2011 Klokka 18:36

ÅRH savner syykt å blogge.. men jeg har ingen kamera :( 
Det er på reprasjon da, og det burde komme tilbake snart, så lover dere at jeg kommer sterkt tibake når det dumme kameraet kommer tibake. For nå er det masse gode ideer som bobler inni meg, haha!

 Jaja, håper vi snakkes snart ♥

Meg

  Skrevet 05.09.2011 Klokka 15:26

Jeg har jo ikke kamera siden det er til reperasjon... Så blir nok ikke så mye blogging til det kommer tilbake. Men kopierte denne utfordringen fra >birthe<   Jaja bedre enn ingenting ?

Om meg:

1. Navn: Sara Sofie Halvorsen Tallaksen 2. Alder: Fjortiss 3. Født: 1. April 97 4. Bosted: mandal med mamma og pappa + skjilpadden min 5. Stjernetegn: Væren 6. Hvor ble du født: kr.sand sykehus tror jeg  7. Hvor mange språk kan du: Norsk, Engelsk , og litt spansk men jeg suger  8. Fremtidsplaner: Få masse penger og en velykket familie ? 9.   God vane: jeg tror jeg er ganske posetiv, til tider 10. Dårlig vane: SMATTER (A) 11. Sivilstatus: singel

 Utseende:

12. Naturlig hårfarge: Blond 13. Farget hår: rødt/rosa så brundt så blondt14. Langt eller kort hår: ganske langt, men ikke kangt nok 15. Øynefarge: Blå 16. Høy eller lav: ganske høy men vil være høyere (jeg er 170,5 cm) 17. Piercing: har i toppen av øret 18. Tattoo: nei, men har lyst på en vakker dag! 19. Klesstil: hmm.. det jeg føler for! 20. Jålete: OHYEAH 21. Sminke: ofc 22. Briller/linser: nei 23. Regulering: ja og hater den. 24. Fregner: nei ikke en ensete en!
Hva:

26. Spiste du sist: skive med ost 27. Drakk du sist: appelsinjuice 28. Har du på deg nå: Genser, smykke, strømpebukser og skjærf 31. Synes du om deg selv:- hmm... 32. Er det beste du vet: Rosa, dansing, venner, årstidene, shopping, shopping og penger 33. Er det verste du vet: BLOD OG ALT ANNET GØRR SOM FINNES INNI KROPPEN!

Favoritter akkurat nå:

34. Matrett: TAPAZ og taco 35. Drikke: MEEELK, I LOVE IT! 36. Dessert: kake 37. Godteri: sjokolade og chillinøtter 38. Frukt: hmm.. eple eller vannmelon 39. Grønnsak: salat :)  30. Bær: Blåbær 41. Sjokolade: milkchoclate 42. By i Norge: OSLOO, eller mandal siden jeg bor der 43. Språk: hæ? jeg snakker norsk :) 44. Land: USA  45. Dialekt:  Mandals dialekt, men kan snakke veldigt østlansk til tider 46. Sport: Dans, og skiii 47. Lag: Ser ikke på sport 48. Butikk: De vanlige, bikbok, hm osv. + små søte butikker dær du finner skatter 49. Klesplagg: hvite topper og jeans kan altid brukes 50. Artist: har ingen favoritt 51. Sang: vetsje 52. Gruppe/band: i dont know 53. Film: the bridges of madison couty, søteste og tristeste filmen ever 54. Serie: Frustrerte fruer♥

55. Reality program: Vetikke, top model ?  56. Dyr: Katt  57. Kosedyr: TEODOR! 58. Kortspill: president, wiii! 59. Brettspill: alias ? 60. Dataspill: sims 2, åhh nå fikk jeg lyst til å spille det! 61. Skuespiller: vetikke 62. Skuespillerinne: vetikke 63. Årstid: JEG ELSKER ALLE PÅ SIN MÅTE! 65. Tegnefilm: pocahontas 66. Farge: pink pink 67. Tyggis: exstra  68. Doc drops: de grønne :) 69. Bilmerke: kan ikek en dritt om biler 70. Sminke: ID. bare minerals 71. Produkt: skjønte ikke  72. Parfyme: samma det bare den lukter godt 73. Blomster: alle som er rosa 74. Shampoo: - TREsemmè 75. Blad: costume, topp, mag 76. Bok: tilstrekkeligt vakkert.

Har du noen gang:

89. Vært forelska: jada 90. Grått over en gutt/jente: yes 91. Nakenbadet: nei :) 92. Sagt hva du følte for en person: Ja, tror det :o 93. Rømt hjemme ifra: Hahah, vist du kaller og flytte ut i boden for 10 min å rømme så ja :) 94. Vært i fengsel: nei. 95. Fått bot: nei 96. Stjålet fra en butikk: hadde aldri klart det! 97. Vært i slåsskamp: nei 98 . Vært i en nær døden-opplevelse: nei 99. Blitt såret: ja  100. Blitt dumpet til fordel for noen: nei  101. Brukket et bein: nei 102. Kjørt med rullestol: nei 103. Blitt sviket av en god venn(inne): ja  104. Vært avstandsforelska: nei  105. Drevet med selvskading eller spiseforstyrrelser: nei 106. Gitt penger til en god sak: ja 107. Veltet en ku: har ikke hatt intressen 108. Baksnakket noen: jada 109. Brutt loven: trukkke det 110. Begynt å gråte for å slippe bråk: nei, hater å gråte og har alltid hata det 111. Blotta deg for noen: trukke det 112. Kyssa en jente: jada 113. Vært i en bilulykke: nei  114. Deltatt i snøballkrig: tror faktisk ikke det 115. Dyrket mat også spist det etterpå: ja poteter og jorbær, namme namm 

ohyes eller ohno:

141. Er du snill: håper det! 142. Er du skolelys: 6'er i matte hva mere kan jeg si ? 143. Er du vegetarianer: NEI 145. Er du flink til å tegne: liker det  146. Er du flink i sport: OHNO 147. Er du dyremisshandler: ohno 148. Er du kosete: ohyes 149. Er du morsom: vetikke 150. Er du glad i å danse: ohyes! 151. Er du glad i karuseller: Ohno 152. Er du god til å fortelle historier: vetikke 153. Har du hatt Actionman din: ? 154. Har du sprunget Tine stafetten: ohyes 155. Har du lyst å feriere i Sameland: ohno


Noe du ikke viste? 

Dritt mann

  Skrevet 03.09.2011 Klokka 11:11

Kamera er helt ødelagt og i går kom det en mann fra telenor eller noe som skulle gi oss raskere nett, men nå bare klikker det og faller ut hele tiden! Iriterende. Men  det er derfor jeg ikke har blogget før nå. Men skal se om jeg ikke klarer et par innlegg til idag! 


Bilde ting tang til konfen, ble ikke så fornøyd men det hasta så matte bare ta det.
Men snakkes! 

resten...

  Skrevet 31.08.2011 Klokka 17:58


resten av outfitet, vet ikke hva som skjedde med pc'en min istad men nå går det iallefall fint! 
Har jo skrivd hvor tingene var fra og sånt såå.. men jeg stikker snart for å trene noen kule jenter i dans. Får se om jeg rekker ett inlegg før jeg drar!

Outfit!

  Skrevet 31.08.2011 Klokka 15:31

Sorry, men pc'en min vil ikke laste opp flere bilder nå. Vet ikke hva som skjer... håper ikke det varer lenge. 

jakke- vintage
t-shorte- hm
smykke- marked i sverige
skjerf- hm 

Tusen takk!

  Skrevet 30.08.2011 Klokka 21:34

Nå har jeg akuratt pasert 200 komentarer, vet at kansje ikke det er allverdens mye, men vil bare fortelle dere hvor utroligt takknemelig jeg er! Hver og en av de kommentarene gjør meg litt gladere og jeg får bare at uroligt kick når jeg tenker på at det faktisk er personer der ute som gidder å sette seg ned et halvt minutt og ta en titt på bloggen min, tusen takk alle sammen, love you!

 

sorry for randome bilder, men takk! ♥

Pesto-kylling

  Skrevet 30.08.2011 Klokka 20:28

Hey ho, lagde middag idag! Syntes det smakte utroligt godt, men det så ikke så godt ut da... men var en enkel og lettvindt rett å lage + at den smakte namm namm!

Dette trenger du:


Chorizo er en pølse som er veldig god og smak full. Det første jeg gjør er å hakke denne opp i små biter.

Så setter du på fullkornspastaen som vist på pakken.

Så legger du kyllingen i panna, jeg bestemte meg ettervært for å skjære den opp for det passet litt bedere :)

Når pastaen er nesten ferdig og kyllingen begynner å se gylden ut tilsetter du chorizoen.

Så heller du den ferdige pastaen over i panna og tilsetter pesto etter hvor mye du liker. Og vips har du en sunn, supergod og enkel middag! (denne oppskriften er til ca. 2-3 pers.) 

God morgen solskinn!

  Skrevet 30.08.2011 Klokka 07:53

Hahha, ikke spør meg om overskriften, det er ikke fint vær en gang! Men jeg føler meg bare så glad denne morgenen. Gleder meg til skolen og etterpå når jeg skal på treningssentgeret med Cathrine! Kommer hjem litt sent men da skal jeg lage middag, kansje dere kunne likt en oppskrift ? 

OKEY DATAEN KLARER IKKE LASTE OPP BILDER! TAKK DATA FOR AT DU ØDLA MIN HÆRLIGE MORGEN. 
 

lykke

  Skrevet 29.08.2011 Klokka 18:58

Jeg elsker magasiner! Det finnes nesten ikke noe bedre enn å se nedi posten og der ligger et rykende ferskt magsin, så dumper du bare ned i god-stolen å koser deg. Lykke!
Mine favoritter er disse 3, men det beste av dem må nok være costume, det er lissom bare mote, og ikke alt det derre "reiseguide", "oppskrifter" og alt det livsstil dritet. Men det er digg med litt topp og mag og da! 

det største jeg har opplevd!

  Skrevet 29.08.2011 Klokka 17:08

Jeg er med i konkuranse (se under bildet) hvor man skal skrive det største man har opplevd,og min største opplevelse er nok å få tur til London på bursdagen min! Det var helt syykt gøy. Jeg bare våkna og fikk en lapp der det sto, Vi drar i til london i dag klokken 12.00! Hahah husker jeg stressa masse med å pakke og sånt, og så skulle jeg jo på skolen og, ja! Men det var driit gøy!  


Hva er din største opplevelse?

isadoravinn

Parkas

  Skrevet 29.08.2011 Klokka 16:03


var i kristiansand i helgen og skaffet meg denne herlige parkasen fra bik bok! Love it!
I tilegg fikk jeg kjøpt votter og skjerf fra hm, klar for vinter! 

Outfit!

  Skrevet 29.08.2011 Klokka 14:49


Strikk på reggisen :(

Men uansett!
Skjerf - hm
Topp - zara
Smykke - cubus
Øredobber - Accsessorize
 

Max kos

  Skrevet 27.08.2011 Klokka 21:42


Sover hos Anne Cecilie med siren, så var Birthe innom en tur, max kos!♥

Gi Meg

  Skrevet 23.08.2011 Klokka 21:20

 Bare noen få av tingene på ønskelista for tiden. Ahh jeg må virkelig stoppe å shoppe snart...
Alt fra HM. 

Trening

  Skrevet 23.08.2011 Klokka 16:58

Hey ho, nå har jeg vært på trenings-senteret med cathine, det var gøy! Nå må jeg gjøre matte leksa...Men vi snakkes folkens!

Hihi, skal bli deiligt å gjenta trenings rutinen neste tirsdag med denne søte jenta ♥

Fin sang

  Skrevet 22.08.2011 Klokka 16:21

Nå er jeg ferdig med nesten alle leksene og vært å kjøpt gave til kusina mi som blir 1år! Nå ligger jeg bare å ser på den nye tven på rommet mitt (whoop whoop!) og slapper av, mens jeg hører på denne herligheten!

outfit

  Skrevet 22.08.2011 Klokka 14:34Topp - one teaspoon
Smykke - marked i sverige
Shorts- outfitters nation
Sko - chilli 
Tubetopp - hm 

snakkes! 

Sasha

  Skrevet 21.08.2011 Klokka 20:47

Mitt syn på det perfekte; Sasha Pivovarova.

Tegninger

  Skrevet 21.08.2011 Klokka 17:01

Du syntes? 

Penalhus

  Skrevet 21.08.2011 Klokka 14:55Hihi, kjøpte nytt penal her om dagen ♥

Hårprodukter

  Skrevet 21.08.2011 Klokka 13:22

Heihei, tenkte jeg skulle skrive litt om 3 hårprodukter jeg har lagt min elsk på! 


JOICO DAILY CARE
Dette er en super tørr-hårkur som du kan spraye i håret når du vill! Den reparerer slitte tupper
og lukter vidunderligt!Jeg pleier å bruke denne både morgen og kveld, og merker virkeligt resultater.
JOICO SILK RESULT 
En super varme-beskyttelse spray som er enkel og påføre og den beste jeg har hatt!
Føler virkeligt den beskytter håret fra skading under retting, krølling, føning osv.

Begge disse produktene er kjøpt hos frisøren de er derfor litt dyrere, husker ikke helt prisen. Men det er verd å betale litt ekstra for et slikt godt produkt! ACO SPECIAL CARE
Jeg slet med ENORME hår tap, det bokstavligtalt bare datt av. Grunden til det var at jeg hadde et slags belegg langs hodebunnen, det gjorde slik at huden dær ikke fikk "puste" og dermed slapp hår for å få "puste" Jeg kunne også se på mange av hårene at det var et lyst belegg som hang fast i
håret i enden av det. Men heldigvis har jeg funnet en kur, hårtapet har blitt mye mindre etter jeg startet med denne, og godt er det! 

Denne får du kjøpt på apoteket for rundt 100-200 kr. 

Film kos

  Skrevet 21.08.2011 Klokka 09:58

Fredagen var kos med slasking hos sonja, film hos erik med kule folk og overnatting hos vilde, digg!
Bilder fra >SONJA< 

God morgen!

  Skrevet 19.08.2011 Klokka 07:53

Heyhey, nå har jeg litt dårlig tid, siden jeg skal sykle til skolen om 10 min. Men jaja. I dag skal vi bare rydde og slikt på skolen, og så skal vi på sånn minnestund for utøya tragedien, og den bomben da. Tror det blir fint.


Random bilde, men vi snakkes etter skooolen!

Møte

  Skrevet 18.08.2011 Klokka 16:51

Nå skal jeg bare hive i meg noe mat, så stikker jeg på møte. Jeg skal bli trener innen dans for jenter mellom 10 og 13 skjønner dere, så nå blir det trener-møte. Gruer meg egentlig litt...

Jeg skal heldigvis ikke være trener alene, men sammen med Anne Ceciliee!

 Men ivertfall vist du liker å danse, og er mellom 10 og 13 kom å prøv gratis på neste onsdag i RG-hallen klokka 7 :-) 

Innkjøp; Skalldyrfestival

  Skrevet 18.08.2011 Klokka 16:18

Heyhey, tenkte bare jeg skulle vise dere noe av det jeg kjøpte på skalldyren!

Det meste er kjøpt i boder og slikt som kommer til mandal når det er festival.
Men noen av tingene er også kjøpt i butikker som...

Skoene - kjøpt på eurosko, merket er Cilli , 599,- (i think) 
strømpebuksene - Cubus, 249,- 
BOYS ring- kjøpt på kaktus, merket er fam< irvoll, kr. 150,- (på salg)
Smykket - Cubus, 99,- 

Hva syntes du? ♥

god morgen!

  Skrevet 11.08.2011 Klokka 09:36

Nå har jeg hatt en deilig frokost, en god og varm dusj og nå sitter jeg med pcen på fanget mens jeg nerder tv, ahh perfekt morgen! Men uansett så er det første dagen i skaldyr-helga i dag, så straks stikker jeg bort til birthe for å gå en liten tur i byen og se hva som skjer der!

snakkes ♥

Familie er jo gøy!

  Skrevet 03.08.2011 Klokka 19:26Mye av min sommer går til å være sammen min kule familie! Så jeg slang med ett bilde av meg og min tøffe bror kim. Kjolen er fra veromoda og solbrillene Bikbok, sånn btw. ♥

Hva har du gjort mest av i sommer? 

Sofie leker fotograf...

  Skrevet 03.08.2011 Klokka 19:14

 
Hahah, neimenn så flink jeg er! Et speilrefleks og meg med fritids kan bli mye gøy!
Jaja, håper du likte bildene. Og bare så dere vet det, er det bare for gøy jeg tok disse bildene og jeg tror ikke at jeg er noe veldigt god til å ta bilder og jeg har ikke store ambisjoner om å bli god heller, så viste dere det!


Neimenn hallo, blogg!

  Skrevet 24.07.2011 Klokka 12:52

Hahah, har ikke glemt bloggen helt... Har faktisk bare ikke hatt tid! Med jobb, familie, hytte osv blir
det hektisk. Men uansett det jeg vil fram til er at jeg skal jobbe i dag, så har jeg fri i to uker! Og da kan jeg få blogget. Men på mandag reiser jeg til kjøbenhavn med mom and dad og kommer tilbake på onsdag kveld. Gleeeder meg♥
Jaa, da fikk dere vite litt av planene mine fremover! Koselig kveld på torsdagg ♥
Btw bildene er tatt fra Sonja  

Innkjøp

  Skrevet 06.07.2011 Klokka 14:41

Ja vet det er litt sent, men her er innkjøpet fra stokcholm!
Topp nr1 - weekday/ cheapmonday
Veske - Blond accessories
Kjole - tenki
Smykke - kjøpt på marked
topp nr2 - one teaspoon
shorts - weeakday
Batikk tigths - topshop
Hudfarket BH-ting - weekday

Håper du likte det!

Gruer meg!

  Skrevet 04.07.2011 Klokka 10:37

Åhhh, jeg gruer meg sånn, for i dag er det første dag på jobb! Jeg skal jobbe som oppvaskhjelp på en resturang i mandal. Men jeg skal jobbe ganske lenge, og mye, og folk sier at det er en litt tung jobb. Så jeg gruer meg litt da. Men tipper det går ganske fint, eller håper det da!

HADEFINT!

skal du ha sommerjobb?

Outfit

  Skrevet 02.07.2011 Klokka 16:25

Heyhey, null blogging fordi jeg var på hytta. Og det er ikke sikkert det blir så veldig bra blogging fremover, fordi jeg er på hytta, og har fått meg sommerjobb osv. Men skal prøve når jeg kan!

Dette outfitet, tok jeg egentlig før jeg dro på hytta, så det er ikke "dagens" akkurat. Men faktisk hadde jeg det på meg i dag før vi dro fra hytta. Men bildene er fra mandag eller noe da. Jaja, dere overlever sikkert!Topp - cheap monday, kjøpt på weekday.
Shorts - Weekday.
Sko - kjøpt på euro sko, men husker ikke merket.
Solbriller - bik bok

Idag reiser jeg...

  Skrevet 24.06.2011 Klokka 08:24

...til stocholm! Men jo atte jeg er hjemme igjen på søndag kveld, så ja. Men jeg tror ikke at vi skal dra før i to tiden, så kansje det kommer et lite "reise-outfit" eller noe i den duren senere.

Og btw har jeg TOTALT flyskrekk. Jeg hater hater hater å fly, jeg får vont i ørene, jeg kan dø, og det er skikkeligt ekkelt og trangt på fly, syntes jeg. Så vet dere hva jeg gjør? Hver gang før jeg skal ut å fly, tar jeg en skrivebok og skriver ett "brev" til alle vennene mine og familien min. Sånn i tilfelle jeg skal dø. OG jeg har tenkt at vist en i min familie eller en av mine bestevenner døde, hadde det vert ganske fnt å få et sånn "brev" med dems siste ord, jaja. Ja jeg er litt paranoid til tider.  


Savner denne skjønne jenta her, som er i thailand :(

Har du flyskrekk?

Photoshoot

  Skrevet 23.06.2011 Klokka 11:53
Etter siste skole dag dro meg og birthe ut i bye og spiste is, så så vi på en sånn fårestiling på ei strand. Etter det stakk vi opp til dette kule stede i skogen og tok noen bilder. Bildene er da tatt og redigert av Birthe. Så hva syntes du om bildene?

Festival Love

  Skrevet 22.06.2011 Klokka 21:59
Jeg elsker den kule, og røffe festival stilen! Blomster i håret, hullete shorts, korte topper, vintage smykker, sandaler, støvler, frynser og rufsete hår, jeg elsker alt sammen. Denne "stilen" er virkelig noe som inspirerer meg akkurat nå, så hva syntes du om festival "looken" ? 

Late summer nights

  Skrevet 22.06.2011 Klokka 21:36Disse er egentlig ganske gamle, eller for sånn 3uker siden. Men ja, håper du likte den!

stocholm

  Skrevet 22.06.2011 Klokka 17:30JEG TOTALT DIGGA DEN TOPPEN, den er fra topshop. Og i helgen skal jeg til stocholm og shoppe, og der har de topshop så jeg skal holde øynene åpene for denne toppen! Men de har så syyykt masse fint der. Gleder meg til å vise det jeg får kjøpt på mandag eller tirsdag!

Every teardrop is a waterfall

  Skrevet 20.06.2011 Klokka 15:08


Elsker denne nye sangen til coldplay!

Jeg vet, jeg vet...

  Skrevet 19.06.2011 Klokka 22:57

Jeg vet jeg har vert en sykt dårlig blogger i det siste, og jeg vat jeg har hatt et par slike "unskydnings" innlegg som dette. Men jeg må bare få sagt til dere at, jeg har superlyst til å bli en god blogger, og jeg skjønner at jeg må kansje legge litt mere tid i det. Men jeg føler meg fortsatt ganske ny og uerfaren innen blogging, og av og til kan det bare bli litt mye for meg. Jeg trenger en pause til å slappe av og tenke på andre ting. Men jeg syntes absolutt at blogging er kjempe gøy, og det er ikke noe jeg har tenkt å slutte med. Det er bare litt mye av og til.

Bilde fra meg, birthe og Sonjas bursdag på fredag, supergøy!

Men håper dere fårstår meg, love Sara Sofie♥

God morgen dere!

  Skrevet 09.06.2011 Klokka 08:25

I dag starter vi senere på skolen siden vi skal ha aktivitetsdag, digg!
Men i dag etter skolen skal vi på klassetur til en eller annen øy som heter hatholmen.
Vi skal overnatte da, så vet ikke hvor mye blogging det blir... kansje det kommer et innlegg før jeg drar? 

Gårsdagen

  Skrevet 08.06.2011 Klokka 21:34

Nå kommer gårsdagens outfit, siden internett var
borte i går fikk jeg ikke blogget det, så da tar vi det i dag!Haha, vegg :)

Topp- egentig en t-shorte fra dressman
Shorts- arvet 

sommerfavoritter

  Skrevet 08.06.2011 Klokka 18:55


Oi, dårlig kvalitet.
Men dette er noen sommer favoritter som går til nesten et hvert
antrekk! Anbefales på det sterkeste å investere i ting som dette, love them!

Smykke

  Skrevet 08.06.2011 Klokka 18:18Dette kjøpte jeg igår, syntes egentlig at det var ganske så kult!
Passer perfekt over en tynn, heklet eller srikket genser noe som er suuuper hot nå.
 

back on track

  Skrevet 06.06.2011 Klokka 22:21

Yess, helgen var bare så stressende at jeg rett og
slett ikke fikk tid til å blogge! Men nå er jeg full av inspirasjon
og klare for nye innlegg! Ja sååå, vi snakkes i morgen dah.

Gammel, men lenge siden jeg har lagt ut bilder av tegningene mine,
men bare lurer på om dere vil ha mere av det, eller klarer dere dere fint uten?♥

Planen for i dag!

  Skrevet 03.06.2011 Klokka 09:07

1. dusje
2. frisøren klokka 11
3. rydde i klaeskapet
4. slappe av
5. Kaaaaansje på stranda
6. stelle meg med sonja
7. bursdag til Lars og Vilde. 

jaja, blir en sressende men gøy dag!

day 10- et bilde du smiler 100% ekte

  Skrevet 03.06.2011 Klokka 08:40


Kopierte fra face så sorry størelsen, men jeg tror jeg smiler ganske så ekte her ja!

Slaskekveld med sonja

  Skrevet 02.06.2011 Klokka 12:32

I går var jeg i kaja sin bursdag, så sov sonja hos meg.
Vi bare slaska rundt med cola, chips og the voice, diggg♥ 


Koppen min

  Skrevet 01.06.2011 Klokka 15:45


Lagde denne på skolen, fikk 5.
Men egentlig var jeg ikke så fornød, men hva syntes du? 

Day 9- dette vil jeg ha akkurat nå

  Skrevet 01.06.2011 Klokka 14:47

JEG VIL HA....kjæreste.
Jammen det er så søtt med kjørestepar ♥ 

HAHAHA, fin stilling med beina!

KJOLE

  Skrevet 31.05.2011 Klokka 18:29


Jeg fant denne kjolen på fretex (?) til 98kr, syntes den var 
suuuper søt! I LOVE IT! 

VET DU HVA?!?

  Skrevet 30.05.2011 Klokka 21:54

JEG SKAL KANSJE PÅ DANSE KURS MED EN AV
DANSERENE TIL KATY PERRY I LONDON!!
 
Det er hun mørke rett vesidenav katy, hun har også danset med beyonce, snoop dogg osv.
Men er ikke noe sikkert enda da, og det kan være det er helt
fullt, men vi får se, hadde vert suuuper gøy! 

Day 7 - Anbefaling av noe

  Skrevet 30.05.2011 Klokka 17:08

Jeg anbefaler å smile, leve livet, være glad,  se på de lyse siden, og sette pris på alle de
små gledene som skjuler seg overalt!

Jaja, har du noe å anbefale?

Cupcake

  Skrevet 30.05.2011 Klokka 15:01

Ja, har funnet ut at jeg vil begynne å laste opp bildene 
i 600 px. Men det er bare for en "prøveperiode" hahaha!

Forresten, så hadde jeg tenkt til å være sunn,
men når denne fristelsen sto i kjøleskapet, kunne jeg ikke holde meg! 

day 6- hvorfor jeg begynte å blogge

  Skrevet 29.05.2011 Klokka 10:27

Jeg har blogget før, men da stoppet jeg raskt. 
I dan tiden tror jeg det var fordi alle andre gjorde det.
Men når jeg bestemte meg for å begynne denne gangen
var det fordi jeg på en måte ville "finne meg selv", og da tenker jeg mye på stil.
Og det har hjulpet masse, før var  jeg ikke sikker i det hele tatt på hva
jeg likte og ikke likte. Men bloggen har gitt meg masse mere sevtilitt,
og jeg tør å gå med det JEG syntes er fint, uten å tenke på hva alle andre syntes!

1_large
Tumblr_llxm4frxbg1qi7fbro1_500_large 
Tumblr_llxjje3iv21qi7fbro1_500_large 
 

Frustrerte Fruer

  Skrevet 24.05.2011 Klokka 22:29

Jaja, da satt jeg her klistret foran skjermen med frustrerte fruer!

Ser du på frustrerte fruer?

5. kort om livet mitt akkurat nå

  Skrevet 24.05.2011 Klokka 20:54

Ehhh, skjønte kke det helt...
Men jo jeg har det flott! Selfølgelig,  vi har våre alle våre problemer 
og utfordrnger, men prøver alltid å se på den posetive siden!  
meg i dag morres. Ja da var jeg klar for idrettsdag, men den var 
HELT forferdelig, det regnet og blåste, og håret mitt var til alle kanter!
Typisk at jeg itilegg skulle ta bilde til kortet etter skolen, jaja ble sikkert ikke så ille...? 

Fiiiin sang

  Skrevet 23.05.2011 Klokka 19:05

Jaaa, jeg sitter her å hører på denne lekkerbisken, ahahha.
Men jo har blitt SUUUUUPER dilla, den er så... fengende. 

Og musikkvidioen, er så trist! 
Serriøst begynte nesten å grine første gang jeg så den.

Sunnere

  Skrevet 23.05.2011 Klokka 16:09

Ja, nå har jeg bestemt meg for å leve et sunt liv igjen!
Jeg hadde en liten usunn periode, og merket fort flere kviser, mer vondt
i magen og følte meg ikke noe god. Så nå er det masse vann, sunn kost,
smoothie, b-vitaminer, trening osv. Men jeg liker det. Og man får noe igjen for strevet! 


Blæ, jeg finner ikke det kameraet :((((

Day 4 - ditt syn på homofile mennesker

  Skrevet 23.05.2011 Klokka 15:46

Mennesker er mennesker, og liker man samme kjønn, ja da gjør men det!
Jeg syntes at det er kjærlighet og forelskelse er søtt uansett.  

Tumblr_lj2fvjmnu51qiyi8uo1_500_large

Hva er din mening om dette ? 

Day 3 - et bilde av deg og din bestevenn

  Skrevet 22.05.2011 Klokka 21:01


Hahah, web-cam kavlitet. Men herlig kveld med herlig jente.
Anne Cecilie har jeg kjent hele livet mitt, gått i samme barnehage og alt jo!
Love you  ♥

Day 2 - tre ting du elsker

  Skrevet 21.05.2011 Klokka 11:43

1.KLÆR
Omg, lever for klær! HAHA neida, men å shoppe kan bare få meg til å føle meg
så utrolig glad, og vist jeg har på meg noe jeg liker får jeg jo mye mere selvtilitt!

2. VILDE OG ANDRE KOSEKLUMPER 
Jaja, venner kunne ikke levd uten!
Dere gjør livet mitt fantastisk, elsker dere.

3. PENGER +kaker
2 ting jeg ikke kan få nok av ♥ 

Tumblr_ljsth0loy71qcualgo1_500_large
OG REISING!

BULLAR

  Skrevet 20.05.2011 Klokka 18:15

HEYHEY, nå er jeg hos vilde, im sleeeeeping here! 
VI har bakt boller hjemme hos meg, men de ble litt misslykka for å si det sånn.


OG DU FORESTEN VIST DU VIL GJØRE NOE GØY GÅ INN >HER<
Det er sånn lag et hus greier, har TOTALT dilla.

day 1 - tre ting du hater

  Skrevet 19.05.2011 Klokka 21:03

1.TING INNI KROPPEN
Jeg absolutt hater organer, blod, og alt annet gørr du finner inni kroppen! 
Det har jeg alltid gjort. I 1. klasse hadde fikk vi en sånn dukke man kunne se inn i,
og det endte med at jeg løp grinene inn på badet der jeg lå lent over doen og holdt på å spy! 

2. GULLERØTTER
Gullerøtter lukter vondt, ser ekle ut, og smaker dritt!
BLÆ, de samler seg jo bare til en feit klomp i hales min.

3. AT JEG ER SÅ LAT!
Jeg får jo aldri noe gjort, siden hele dagen sitter jeg foran tv'en med pc'en på fanget,
og vist ikke jeg gjør det, er jeg med venner. Og når jeg først har satt meg, ja da er det ikke
lett å få meg opp igjen! HAHAHA SLASKING IN MY ♥ 


VÅR, I LOVE IT! (bildet er fra ifjor forsten) 

15 days

  Skrevet 19.05.2011 Klokka 20:40

1. tre ting du hater

2. tre ting du elsker

3. Et  bilde av deg og bestevennen din

4. Ditt syn på homofile mennesker

5. kort om livet ditt akkurat nå

6. hvorfor du begynnte å blogge

7. Anbefaling av noe

8. Ditt syn på trening, og tynnhet osv.

9. Dette vill du ha akkurat nå

10. Bilder hvor du smiler 100% ekte

11.  fortell om selvtillitten din akkurat nå

12.  sminken du bruker

13. fem gjenstander du ikke kan leve uten

14. et bilde av deg uten sminke

15. fem ting jeg vil gjøre før jeg dør

19.mai.2011

  Skrevet 19.05.2011 Klokka 17:26

Erik og lars martin <3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

SONJA IS IN THE HUS

  Skrevet 19.05.2011 Klokka 17:04

Jajaj, 0 blogging i går fordi jeg satt hos tannlegen i en time, og når jeg kom
hjem bar det rett til dansing. Så ja, kommer et outfit etterpå, må bare stelle meg først.
OG VET DU HVA SOM JUST SKJEDDE VI HØRTE MASSSE LYDER, SÅ LÅSTE VI OSS
INNE PÅ BADET MEN SÅ FIKK VIL LARS OG ERIK TIL Å KOMME BORT, OG SÅ VISTE DET SEG AT 
DET BARE VAR EN KLESHENGER SOM SLO INTILVEGGEN! LOL.

Sonja og en søt liten pusekatt ♥

JEG ELSKER SMYKKER!

  Skrevet 16.05.2011 Klokka 22:25

 JEG HAR FORELSKET MEG I SMYKKER!
Serriøst jeg elsker smykker, ringer, øredobber osv.
Det bare spriter opp et antrekk, og kan bare gjøre alt komplett.
BRING IT ON, sier jeg!  

Tumblr_lkd9ktumnv1qbeu2oo1_500_large

665835-8-1302003498549_large

Inspo9_large
Badabadada, i'm loving it!

Outfit

  Skrevet 16.05.2011 Klokka 16:14


Hahah, konser masse på å treffe klæra, men så tar jeg bilde av ansiktet, lol.
Topp- monki
Bukse- cubus
JA, dette var dagens outfit, var egentlig ganske usikker på om jeg turte
å gå sånnmed oppknytta topp,men jeg bare gjorde det, og ja det gikk fint!

Hva syntes du om den oppknytta toppen, hot or not?

HEY OG HOPP

  Skrevet 15.05.2011 Klokka 21:42

Ja, etter litt stress er jeg tilbake for fult! (tok meg bare liten chille pause)
Egentlig var litt av grunnen til det at jeg ble UTROLIGT hekta på sims 2, hhaha
men nå er jeg lei, SÅ gjør dere klare for her kommer jeg!OREO ♥

Vafler

  Skrevet 06.05.2011 Klokka 15:23


Jeg lagde vaflene litt "sunere" med moste havregryn som mel, egg, melk, og en lites teskje
sukker da. Men er det ikke fredag ? ♥

H&M

  Skrevet 05.05.2011 Klokka 21:35Jeg fikk en topp til (den jeg hadde på forje innlegg) men var så smart at jeg sølte en svær flekk med
smoothie midt på, ehee... Men jo og noen øredobber, det vet sån 3 i en ting, har på meg det ene parret på bildene.

stress

  Skrevet 05.05.2011 Klokka 18:41

Har jeg vert UTROLIGT stressa pga. naturfagsprøve, muntlig høring i engelsk + matteprosjekt. Så derfor ble det derverre ingen blogging før nå. Skolen først vet der, HAHHA lol. Men ja, håper dere forstår!JAJA♥

JA

  Skrevet 04.05.2011 Klokka 18:27

Nå fikk jeg just en HERLIG pakke i posten fra hm!
Men rekker ikke bilder nå, for jeg skal være trener for noen små søte danse-jenter, men legger ut senere!
 
Og etterpå skal jeg danse med disse KULE jentene!

Verdens beste bøker!

  Skrevet 04.05.2011 Klokka 17:13

Altså jeg er ikke en totalt nerd, og leser nesten aldri. Men disse bøkene jeg vi anbefale er bare helt utroligt.. vet ikke hva jeg skal si men, jeg klarte å lese dem, så da MÅ de være litt brae!

Årh, jeg seriøst satt å hyl grein av denne boka, så uroligt bra og trist.
Og jeg grein ikke av the last song eller titanic!

Skumleste boka EVER, handler om bloody mary, MEN SYKT GØY DA!
 
OG NAKEN ALLTID, den holder jeg på med, og handler om en jente som blir voldtatt.
Noen du syntes så spendene ut eller har lest?♥ 

Bivirkninger

  Skrevet 04.05.2011 Klokka 15:58

Jeg vet jeg lovet dere litt, bedere blogging idag. Men tingen er bare at igår tok jeg livmorshalskreft vaksine, så idag måtte jeg gå hjem fra skolen fordi det verket i hele kroppen, hodepine og var kvalm. Men jeg føler meg litt bedre nå så, kansje jeg får blogget litt mere senere. 


HAHAH, midt i topshop butikken i London var det en sånn skjønn cupcake butikk!

Anbefaling- hårkur

  Skrevet 03.05.2011 Klokka 20:27

Ja altså jeg ville bare komme med en liten anbefaling, fordi jeg har serriøst forelsket meg i sånne hårkurer man spraier på. Den jeg har er bare en jeg fant hjemme, og tror den er ganske gammel, men vet at man får kjøpt det hos frisørene. Og de er så praktiske og lette å bruke, det er jo bare å spraie på litte granne avogtil, og det hjelper masse! Og den funker på både tørt og vått hår, så det var et lite tips fra meg!

Tumblr_ljo3ice81t1qap7d5o1_1280_large
JA TAKK TIL DET HÅRET!

jo, så sorry for litt dårlig blogging idag. Dagen var bare litt hektsk, men lover bedre imorgen!

ROMMET MITT

  Skrevet 02.05.2011 Klokka 19:53

haha, gadd ikke redigere, men håper det duger!
Du syntes?♥ 

RYDDING PÅ GANG

  Skrevet 02.05.2011 Klokka 17:51

JA, da skal jeg rydde mitt utroligt kule romm (not).
Men ja så lurte jeg egentlig bare på om dere kansje ville ha noen bilder av sånn det ser ut?
Jeg vat jeg har lagt ut bilder av det før, men nå har jeg malt og litt sånn, så... da blir det kansje noen bilder litt senere, hvis dere vil da ♥ HAHAHAH, ilu!

outfit

  Skrevet 02.05.2011 Klokka 16:02

Singlett- cubus
topp- kjøpt på oliva, men merket er maison scotch, tror jeg.
Bukser- cubus 

Lunsj

  Skrevet 02.05.2011 Klokka 15:22namm, namm!

Florence + The Machine

  Skrevet 26.04.2011 Klokka 21:43

AH, har blitt så utroligt dilla på florence + the machine musikk, 
musikken inpirerer, dama inspirerer og ja jeg blir så inspirert, gud å kult!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så hva synes du ?

En liten skatt

  Skrevet 22.02.2011 Klokka 16:18

Jeg rota litt i et eller annet smykkeskrin her om dagen,
og da fant jeg et sånn klokkesmykketing som  jeg forelsket meg TOTALT i, luve it ♥
Okey, vet jeg er den dårligste i verden til å ta bilder å redigere, men dere vil jo ha bilder da ? 

Hehe, og litt meg da! 
Men jeg hadde faktisk sånn sideflette ting idag, lenge siden.

Tegninger

  Skrevet 11.01.2011 Klokka 21:59

Jeg hadde litt fritids i timene, ehe...Så hva syntes du?

hits