februar 2012

Peace and love

  Skrevet 29.02.2012 Klokka 21:21
Haha, kreativ overskrift... Men dette skulle egentlig blitt publisert i går men, jaja bedre sent en aldri! Peace out alle sammen ♥

Outfit

  Skrevet 28.02.2012 Klokka 22:16
Ok, det skal sies at jeg byttet til bukse utover dagen men...

Singlet - Gina // Bluse - Levis // Skjerf - mamma's // Solbriller - BikBok // Veske - mamma har laget // Shorts - top shop

Hva syntes du?

Sommer...

  Skrevet 28.02.2012 Klokka 15:56
Åhhh, været i dag var bare herlig! Se på bildene da... ah en liten forsmak på sommeren ♥

SUN!

  Skrevet 28.02.2012 Klokka 13:03

Hei og hopp alle små søte fjotter! Jeg har vert en tur på Norefjell og kost meg med familien. Og idag skinner solen og jeg har vinterferie. Er bare så glad og har masse eneregiii! hahah, blogger outfit senere i dag.

SOOOL! Så ønsker jeg alle en fantastisk dag!

Volleyball

  Skrevet 21.02.2012 Klokka 14:19Så i dag var det volleyball turnering, vi kom på 2. plass! I dag skal jeg på konf og så på teater med mamma, hahaha. Jaja, blir sikkert kos.

Hva skal du i dag?

Utslitt...

  Skrevet 20.02.2012 Klokka 21:50

Er såå sliten etter denne hjemmedagen! Huff, jaja slenger med ett fantastisk arkivbilde og ett bilde av mitt siste mesterverk denne dagen; grove rundstykker!haha, meg på kjøkkenet paarty!

Oppskrift; Dessert smoothie!

  Skrevet 20.02.2012 Klokka 18:25

Heyhey, i dag har jeg hjemme dag og skal lage middag og slikt til "familien" haha. Så lagde jeg en slags dessert smoothie som dessert og den ble knall god! Så tenkte kanskje jeg skulle vise dere oppskriften, det er veldig lett!


Så dette er det du trenger; Fryste bær ( ta det du liker ), Vanilje is, juice og melk.

1.Mål opp en "kopp" bær per porsjon.

2. Ha i litt is, og så må du "spe" med Juice og melk til du får rett tykkelse.

3. Miks, når det er passe tykt ser det ca sånn ut! og...


Sånn! Enkelt, godt og faktisk ganske sunt!

Innkjøp!

  Skrevet 20.02.2012 Klokka 13:16

Ja, så jeg prøver egentlig å roe shoppinga litt men når jeg var i kristiansand med mamma på lørdag var det bare et par ting jeg ikke kunne ungå. Men halo jeg kom allefall ikke hjem med 7 topper og 4 gansre som jeg har gjort før...Baksiden av toppen fra carlings som kostet 199 tror jeg. Syntes den var veldig kul!


Og så denne toppen fra Indiska (149,-) som bare hadde de fineste fargene jeg har sett! Måtte bare ha den, tenk med shorts, solbrun hud, langt løst blondt hår og solbriller, ahh... Gleder meg sånn til sommer!

Ikke så mye denne gangen men litt oppfriskning i klesskapet! Så hva syntes du?

Hey

  Skrevet 19.02.2012 Klokka 12:18

Halo alle sammen! Haha, jeg er i et veldig godt humør akkurat nå. Sitter nemmelig hos Birthe i sofaen og chiller mens hun lager rundstykker til frokost, digg. Men unsett lite blogging igår fordi jeg var i kristansand og kjøpte LITT nytt (kan vise dere siden) og så stakk jeg å så på ukm, kjempe mange flinke! Jo, så overnattet jeg hos Birthe da. 

Ok, fant ingen bilder jeg kunne bruke siden jeg er på Birthes pc... MEN vi snakkes siden og da har jeg bilder fra innkjøpet så stay tuned!

My place

  Skrevet 17.02.2012 Klokka 17:34

Jeg vet at ikke rommet mitt ser så utrolig fint ut, men jeg er så glad i det for det er så meg! Kan ligge der i timesvis og bare se rundt i rommet og tenke på hvor godt det beskriver meg og hvordan alle tingene som er der betyr noe for meg. Og jeg vet det høres teit ut, men rommet mitt er liksom mitt sted, det stedet hvor alt er bare mitt og handler om hva som er viktig for meg. Jeg tror man kan lære mye om meg som person av å være på rommet mitt.

Hva slags "forhold" har dere til rommet deres?

Syk...

  Skrevet 17.02.2012 Klokka 16:52Haha, fin og sminkeløs må jeg si... Ja, så jeg er syk idag og, ikke gøy! Måtte faktisk til legen for jeg har så vondt i hodet, huff. Jaja, noen andre som er syke eller?

Tegning igjen...

  Skrevet 16.02.2012 Klokka 22:16haha, fritids. Hva syntes du?

Rotflette

  Skrevet 16.02.2012 Klokka 18:17

Sytes at rotflette er så fiint! Og så er det så enkelt og digg å gå med. Elsker det, kommer til å bli så fint i vår og sommer! Ahh, som jeg gleder meg til varmen kommer...

Men uansett så prøvde jeg å gå på skolen i dag, men gikk hjem etter første time fordi jeg var så dårlig. Klarer ikke spise noe, kvalm og hodet verker. Jaja, får håpe det går over snart.

Hva skal dere i dag da ?

fly

  Skrevet 16.02.2012 Klokka 14:28

Ja, så jeg kjøpte dette smykket på H&M her om dagen for bare 49 kr! Jeg elsker det, kjedet er akkurat passe langt og det er ikke ett smykke som dominerer veldig, men det er enkelt og søtt. Jeg er forresten begynt å blitt veldig glad i gull og kobber sånn når det gjelder smykker, ahh...Har alerede fått brukt det masse, love it!

Så hva syntes dere?

Tid

  Skrevet 15.02.2012 Klokka 14:27


Hahah, sykt randome bilder! Men jeg bladde gjennom noen av bilde mappene mine og det er så sykt mye gøy der, haha. Og det får meg virkelig til å innse hvor fort tiden går. Noen av disse bildene føler jeg at jeg tok i går, og dagene bare raser forbi! Snart er jeg 15år og det høres så gammelt ut, halvveis til 30 liksom... jaja får bare prøve å gjøre hver dag spesiell og leve livet dere! Haha, rart innlegg men...♥

hits