april 2012

Innkjøp!

  Skrevet 24.04.2012 Klokka 15:43

Hei, så idag var jeg hos tannlegen og så i kristiansand hos legen. Fikk en liten time ekstra og stakk innom h&m og plukket med meg et par små ting. Men åh, de hadde så mye fint! Gleder meg noe utrolig mye til sommeren og litt fint vær!Alt fra h&m. Er egentlig skikkelig fornøyd, digger jo rosa og ryggen på toppen var supersøt, syntes jeg. Essie neglelakken er i farge nr. 26.

Hva syntes du?

1 plagg, 3 outfits

  Skrevet 23.04.2012 Klokka 20:22

Hei, vil på forhånd bare advare om at dette kan bli ett langt innlegg. Men overskriften sier jo seg litt selv, jeg har tenkt til å ta 1 plagg og vise 3 ulike outfits. Det jeg også vil legge vekt på er at det er er ett plagg man kanskje ikke tenker på å kjøpe med en gang fordi det virker vannskelig å bruke. Så denne gangen er plagget....


... Prikkete høytlivs-shorts! Kjøpte disse for en stund tilbake på weekday, og syntes egentlig de er superkule OG konfertable.

OUTFIT nr 1SÅ, genseren er fra Bikbok, skoene fra Bilka (haha), vesken fra Bikbok og smykket fra Veromoda.
Jeg syntes dette funker flott, man får litt farge i anntrekket pluss at siden jeg bruker genser blir det ikke så kaldt. Man trenger ikke ha høye hæler men det gjør at outfittet kan brukes også til fest!

OUTFIT nr 2Sko fra Chili, Genser fra Urban og smykket er fra et vintage marked.
Dette er litt mere vintage innspirert og funker perfekt om du skal fra stranda og rett til byen om sommeren!

OUTFIT nr 3
Topp fra cheap monday, veske fra Bikbok, sko fra converse og skjerf har mamma strikket.
Dette er ganske fritt, det er lett å velge bort skjerfet eller bytte veske eller sko. Passer fint i byen på en varm sommer dag for eksempel, eller ikke vet jeg! Men iallefall er rødt en veldig fin farge til disse shortsene siden de er veldig mørk blå.

Håper dette hjalp noe og at du likte noen av antrekkene. Bare skrik ut om dette er noe du kunne tenke deg å ha mere av eller om du har forslag til plagg eller farger jeg kan bruke!

Hvilket outfit likte du best?

Dagens "hår"

  Skrevet 23.04.2012 Klokka 19:02

Heyhey, tenkte å legge ut en ganske enkel hårfrisyre jeg lagde meg isted. Fint om man vil gjøre noe enkelt men litt anderledels en det man pleier.
Og slik ser det ut forran! Det er superenkelt, og det passer for dere med litt tynt hår.
Det du gjør er å legge håret på siden og så dele håret i tre deler, så fletter du hver del. Da vil du ha 3 tynne fletter. Så fletter du alle de 3 flettene sammen til en, deretter surrer du den opp på siden til en liten "tutt" og fester godt med lus rundt hele. Så kan du velge selv hvordan du vil ha luggen. Det jeg spesiellt liker med denne frisyren er at tutten kommer på siden av hodet, i think it's cute, hihi.

Men hva syntes dere?

OG! BTW, kommer et innlegg jeg gleder meg til senere i kveld så følg med!

Prinsesse

  Skrevet 23.04.2012 Klokka 17:32Feiret bursdagen min på lørdag med jentene mine! Superkos, fikk til og med tiara! Prinsesse for en dag altså! ♥

Ehe... jeg er ikke død

  Skrevet 22.04.2012 Klokka 13:24

SORRY! for blogginga i det siste, men masse å tenke på. Dere skjønner jeg var å danset i åpningen av BUEN, det nye kulturhuset i Mandal. Så det ble  masse sene kvelder og mye øving til det. I tilegg er det ikke lenge til konfen og jeg har masse jeg må fikse til da, så håper dere forstår at det har vert litt lite tid denne siste uken, men jeg kommer alltid tilbake!


Se på oss to a, og det fine været!! miss it...

Kjedelig...

  Skrevet 12.04.2012 Klokka 17:39


I dag fikk jeg migrene rett før jeg skulle på skolen, så da gikk dagen mest til søvn, synsforstyrrelser og hodepine. Men heldigvis er jeg helt fin nå! Men sykt kjedelig å være hjemme hele dagen da, men så stikker jeg straks på dansing å får luftet hodet litt! Og en annen ting som er negativt med å være syk er at jeg alltid spiser så usunt, ikke bra...

Har noen av dere hatt migrene før?

Hva syntes du? Hjeeelp!

  Skrevet 11.04.2012 Klokka 21:45

Hva syntes dere om denne kjolen, skal kanskje fikse litt på den med den fjær greia og sånt. Men tenker å bruke den til konfen da. Åhh, så usikker men syntes selv den er ganske så fin... men ja hva syntes dere?

Outfit

  Skrevet 11.04.2012 Klokka 15:35
Topp Urban // Skjorte Fant på loftet // Bukse Vila // Skjerf mamma laget til meg

Har en super dag! Kom hjem å tittet litt på paradise mens jeg spiste en skyr, så nå skal jeg til å rydde litt før jeg spiser noe middag og så bærer det til dansing, haha. Håper alle får en flott dag!

Hva syntes du om outfitet?

Black & white

  Skrevet 10.04.2012 Klokka 16:49

Heyy, selvdigger ♥ hihi, neida. Skulle egentlig blogget om noen konf kjoler, men kamera gikk tom for strøm... typisk. Nå stikker jeg snart å lager tomatsuppe, flink jeg er. Åh, jeg føler jeg har blitt litt bedre til å få mere ut av dagene mine. Liksom selv om jeg bare er hjemme gjør jeg noe " fornuftig" haha. Så skal jeg prøve å bli litt mere sunn ettersom det snart er konf og sånt, til nå funker det strålende!

Kunne dere tenke dere at jeg blogget litt om sunnhet slik at det kunne hjulpet både dere og meg? Skal ikke bli en helsefreak akkurat men, noen små tips osv?

chiller max

  Skrevet 10.04.2012 Klokka 15:30Syklet til byen rett etter skoen å kjøpte mag og nutrilett. Nå chiller jeg litt før jeg skal rydde, lage middag og så på dansing. Så snakkes folkens! ♥

Hva syntes du?

  Skrevet 08.04.2012 Klokka 17:18


Om disse skoene til konfen? Har kjøpt men kan bytte da. Er litt usikker men syntes de er veldig søte!

lime grønn

  Skrevet 06.04.2012 Klokka 21:10

Chiller i min sykt digge lime grønne ganser, kult liksom ♥

bursdags gaver :)

  Skrevet 06.04.2012 Klokka 18:10


Jaja, noe av det jeg fikk til bursdagen min i år. Skal feirre med familien i dag så da blir det sikkert noe mere og,  haha. Men er super fornøyd og takknemmelig. OG btw, GOD PÅSKE ALLE SAMMEN!

no longer fjortisss!

  Skrevet 03.04.2012 Klokka 14:08

Heyhey, tok en liten pause fra blogginga for å ha litt ekstra tid til venner og familie. På Søndag hadde jeg bursdag og ble 15, wihii! Hadde en kjempefin dag med masse fine gaver (kommer nok ett innleg senere) og med familien og Anne Cecilie da. Her er noen bilder av meg på bursdagen, haha.

Ok, speilbilde... kanskje ikke helt ferdig med fjortis-perioden enda, haha!
hits