mai 2012

tegner

  Skrevet 28.05.2012 Klokka 21:16


Kjedsomhet... hva syntes du ?

Outfit!

  Skrevet 23.05.2012 Klokka 14:28

Heei, det er bare så deilig med varmen! Har spist lunsj ute på terrasen og tror jeg må ut å sole meg litt mere snart! Men ja, her er dagens outfit, håper dere liker det!


Shorts fra Gina // Genser fra Vero moda // Smykke fra Cubus // solbriller fra Gina

Hva syntes du ? 

1 stk blond, smilende jente

  Skrevet 21.05.2012 Klokka 17:09

Sorry for litt små kjipe bilder idag... men vi var på arkivet (et "torturbygg" under 2. verdenskrig) i dag på skolen, så orket ikke å kle meg så fint. Haha. Men imorgen blir det bra vær, og som dere alle vet så er bra vær = bra klær! Ellers håper jeg alle har den stålende mandag og en fin start på uka!

Noen forslag til hva dere vil se mere av på bloggen? 

digge farger

  Skrevet 21.05.2012 Klokka 15:41

Disse fargene forteller meg at sommer ikke er så langt unna, og det er en herlig følelse! Alle neglelakkene er fra Essie, og vil bare fortelle dere at Essie er en utrolig god neglelakk men helt fantastisk fine farger, sjekk det ut!

Hva syntes du om fargene, og hva er din favoritt farge på neglelakk ?

summer feeling

  Skrevet 20.05.2012 Klokka 17:45

Knipset noen bilder før jeg dro ut for å spise med familien i går. Etterpå sov jeg hos Anne Cecilie, og idag har vi bare kost oss masse i sola, det er herlig! Elsker at man kan gå med litt farger og sommertøy!

OG forresten, tusen takk for mange utrolig fine kommentarer i det siste, jeg bilr så utrolig glad! Spesielt på videoen min, skal prøve å få laget en ny imorgen, noen tips?

today's

  Skrevet 18.05.2012 Klokka 13:27




 Shorts fra Bikbok // Genser fra Carilings

Hey og hopp, idag skal jeg ikke noe spessielt før i 4 tiden. Da stikker jeg opp til Birthe og så drar vi etterhvert på diskotek/ konsert. Blir sikkert gøy!

Hva skal du i dag ?

Gratulerer med dagen!

  Skrevet 17.05.2012 Klokka 08:20

I dag blir det nok lite blogging, for det er jo 17. mai! Jeg skal opp  å gå barnetog straks, og så blir det litt tusling rundt i byen med venner for så middag hos Anne Cecilie og hennes familie. Så jeg kommer virkelig til å stor kose meg! Så ønsker jeg alle en flott feiring, og gratulerer med dagen!



Ha en strålende dag!

Outfit!

  Skrevet 16.05.2012 Klokka 17:41





Vist det meste i videoen, men!

Singlett monki // Armebånd random // smykke arvet // tubetopp gina // hettegenser H&M // dongrivest Urban.

U like it?

topp 3 parfymer!

  Skrevet 16.05.2012 Klokka 16:38

Åhh, kjenner at det er deilig å få fått ut litt kreativitet igjen gjennom blogging. Dette er ett innlegg om mine 3 favoritt parfymer. Parfymer som bare må luktes altså!

Så på en god 3. plass har vi  britney spears curious.


Den lukter veldig godt, men kan lett bli litt søt. Ellers er den ganske billig og du får kjøpt den på de fleste klessbutikker som selger kosmetikk, cubus osv. Men absolutt en utrolig god lukt og så ser den jo bare utoolig søt ut da!

Og 2. plassen blir pafymen fra juicy couture som ser slik ut:


Den ser jo bare helt nydelig ut og lukter som en drømm! Minuset er at den er litt vannskelig å finne, men jeg kjøpte min på flyplass. Pluss at den ikke er akkurat det jeg vil kalle billig. Men altså det er ikke noe kjempedyre greier heller, men.

Og 1. plassen MÅ bli Daisy by marc jacobs


Den luker bare sååå godt at jeg kan ikke beskrive det! Dessuten lukter den ikke for søtt og godteri aktig slik jeg føler mange parfymer gjør. Og så holder lukten på utrolig lenge, og igjen parfymen ser jo bare nydelig ut også!

Har du 3 favoritter når den gjelder pafyme? Eller kunne dette hjelpe deg litt?

 

Jaaa, minnebrikke!

  Skrevet 15.05.2012 Klokka 20:17




Jaa, da ble det noen meg selv bilder for å feire at jeg fant minnebrikken til kamera! Wihii! SÅ nå kan det faktisk blogges igjen. Jaujau, vi snakkes snart da!

Innkjøpsvideo!

  Skrevet 14.05.2012 Klokka 16:08

heeey, min første videoblogg! Wihii. Hahah, sykt dårlig kvalitet osv... men trengte bare å få blogget noe, ettersom jeg har mistet minnekortet, ehe.

Konfirmasjon

  Skrevet 06.05.2012 Klokka 20:54







Herlig dag! Fikk masse fint, men det som var viktigst var at jeg syntes det var superkoslig, med hele familien, taler og god mat! Gled deg om du ikke har hatt konf enda!

dårlig blogger

  Skrevet 02.05.2012 Klokka 17:50

Hey, den dårligebloggeren har konfirmert seg, tatt av reggisen og hatt ALT for mye skolearbeid i det siste, sorry... MEN her er ett bilde av meg på konf dagen uten reggis, wihii!


u think folkens?

hits