juni 2012

Turning pink

  Skrevet 13.06.2012 Klokka 20:19

Mamma kjøpte denne genseren fra Cubus til meg igår, ble sååå glad. Syntes den er kjempesøt!

Hva syntes dere?

noe du ikke visste?

  Skrevet 08.06.2012 Klokka 17:25


Noen andre en meg som legger merke til at munnen min er større på -> denne siden? hahah bare skikkelig random men har begynt å irritere meg litt over det i det siste! Man ser det jo ikke kjempe godt men, haha jeg legger i hvertfall merke til det på disse bildene!

Noen andre en meg som har en "skjev" munn? hahah

working man

  Skrevet 07.06.2012 Klokka 18:51

Hey, fri fra skolen i dag og for å jobbe med yrkesprosjekt. Jeg har laget powerpoint, funnet filmer, laget ferdig plakatene og skrevet manus. Nå er det vel bare å øve! haha. Jeg må også advare om at jeg ser ut som en skikkelig slask i dag!

Tnaw så søt jeg er... haha!

Hvordan syntes du plakatene ble ?

Outfit

  Skrevet 06.06.2012 Klokka 20:18Maxikjole fra bikbok // Genser Monki // Armebånd diverse // ring bikbok // solbriller bikbok // veske husker ikke

Hva syntes du ? ♥

Kreativitet

  Skrevet 06.06.2012 Klokka 15:31

Vi har yrkesprosjekt på skolen og jeg har om ulike yrker innen motebransjen. Veldig spennende, men gangske stressende. I dag sitter jeg inne å lager plakater og powerpoint og senere skal jeg intervjue en modellmamma. Og så skal jeg ha avslutning med de jeg trener, så da er det bare å sette i gang med å lage brownies til dem! Så ja jeg har litt mye å gjøre for tiden, men jaja!

Making posters <3

vet du hva? Jeg har INGENTING å ha på meg.

  Skrevet 06.06.2012 Klokka 15:16

hahah, tror det er flere enn meg som som har dette problemet et par ganger i løpet av uka? Det verste er at de fleste av og har mere enn nok! Et tips jeg har for å ungå dette, er å låne eller gjemmebort et par plagg for så å ta de frem igjen etter en stund, da føles de som nye! haha. Jeg ryddet i toppene og gensrene mine i her om dagen og har funnet ut at jeg har godt over 80, så lider ikke akkurat noe nød. Men alikevell klager jeg, merkelig i grunnen.


haha, meg som rydder, vakkert syn!

Noen andre som har følt det slik?

hits