august 2014

Frokost smoothie

  Skrevet 29.08.2014 Klokka 11:34


Så dette er en smoothie proppet full av energi, vitaminer, antioksidanter, omga 3 og gode greier. Perfekt til frokost, kvelds eller mellommåltid. 
Dette trenger du:
-1 glass valgfri fryst frukt/ bær (jeg brukte mango, ananas og banan)
-1/2 glass appelsin juice
-1 god ss med chia frø
-en neve spinat
-1 god ss med erte protein (kan sløyfes)
-2 ss youplait  doubble 0% vanilje

Bland alt sammen i en blender og nyt kald! Jeg hadde min i en flaske så jeg kunne drikke den på skolen ♥ 

En god start på dagen, ha en fin helg!
 

Super-frokost

  Skrevet 28.08.2014 Klokka 09:29

Så dette er en helt supersunn og energirik frokost. 
Først lager du vanlig havregrøt:
-Kok opp 1 dl melk, blandet med 1,5 dl vann i en kjele.
-Tilsett 1 dl havregryn
-kok til grøten har rett konsistens og tilsett en liten klype salt.

Mens grøten koker kan du legge chiafrøene i vann, Chia frø er små men veldig næringsrike! Høyt innhold av både omega3, antioksidanter og proteiner. Disse absorberer 12 ganger sin egen vekt. Derfor "svulmer" frøene opp ganske kjapt når de legges i vann, husk å ha nok vann slik at frøene blir myke og geleaktige. Jeg brukte omtrent 20 g, chiafrø. 

-bland chia frø inn i grøten
- (valgfritt) tilsett en spiseskje erteprotein. Siden jeg er vegetarianer er det viktig å få nok proteiner, dette er en enkel måte og tilsette litt i frokosten. Pulveret består av hele 85% protein og er så å si smakløst. 
- jeg foretrekker å blande inn litt sukrin også slik at grøten blir søtere
 

Topp med det du måtte ønske! Jeg gikk for fryste blåbær, varmet i micro med litt sukrin. Kanel og honning! Nam ♥

Sara Sofie 
 

Favoritt sko

  Skrevet 15.08.2014 Klokka 20:48Elsker disse, fargen og formen er helt perfekt! Noe jeg kanskje ikke har nevnt er at jeg jobber i skobutikk, så da blir det en del sko på denne jenta. 

Perfekt skolemat!

  Skrevet 13.08.2014 Klokka 21:50

Hei! I morgen er første skole dag for meg iallefall. Og egentlig er jeg en sånn person som elsker det å begynne i rutiner igjen. Så det å kjøpe skolesaker og lage matpakker er noe jeg syntes er supergøy, iallefall i starten heheh. Men uansett, jeg kasta sammen en salat i kveld som jeg kan ha med meg på skolen i morgen, dagen min går rett fra skole til jobb så trening. Så påfyll er viktig. 

Jeg prøver jo å spise mest mulig vegetarisk (jeg spiser fisk) så denne salaten er helt uten kjøtt. Som en erstatter har jeg noe som heter falaffel, en slags kjøttbolle laget av kikerter. Massevis av proteiner, veldig mettende og smaker kjempe godt. I salaten har jeg bare salat, soltørka tomater, agurk, rødløk, mais. Men man kan jo kaste i hva man vil! 

Håper alle får en fin første skoledag ♥

Pink lips

  Skrevet 13.08.2014 Klokka 11:42♥♥
Hadde egentlig tenkt til å legge ut en oppskrift på sunne pannekaker, men de ble helt ødelagte av en merkelig grunn. Så det for bli en annen gang! Men nå skal jeg videre på jobb før trening! Ha en super onsdag peps.

New in

  Skrevet 12.08.2014 Klokka 12:29

Superfornøyd med mine nye gucci babys!! Dette er mine første designer solbriller og jeg kunne ikke vært mer happy. Elsker fargen og detaljene ♥

Hello there

  Skrevet 11.08.2014 Klokka 20:49Yes så dette er meg og sengen min. Fikk lyst til å blogge igjen men vi får se hvor lenge det varer hehe. Jeg er iallefall en jente fra Mandal på 17, jeg elsker sunn mat og trening. I det siste har jeg blitt veldig in2 vegitar mat og. Så det kommer til å bli en del oppskrifter og tips. Ellers kommer jeg til å blogge litt om det som faller meg inn! xoxo

hits