desember 2011

Starten på noe nytt

  Skrevet 29.12.2011 Klokka 20:10

OK, jeg bare advarer dere om at dette innlegget blir litt langt. Og jeg forventer ikke at alle kommer til å lese det, men ja har du lyst har du så mere en gjerne lov!

Nå er det bare få dager igjen til nyttårsaften, til 11 blir til 12. Har jo alerede skrevet litt om mine tanker om hvordan jeg vil leve i 2012 med tanke på at verden kanskje skal gå under. 
Men det jeg vil fram til er at jeg har hatt denne bloggen i over 1 år nå. Og dere har hjulpet meg helt sykt mye. Nå tenker jeg veldig mye på utseene og selvtilitt , før var jeg alltid redd for å skille meg ut og likte ikke de tingene jeg gikk med og måten jeg stelte meg på. Men bloggen har vert med på å forandre meg i en utolig positiv vei, hvor jeg ikke bryr meg om hva folk syntes, men går med det JEG liker. Og dette er det jeg tenker hver dag når jeg kler meg vis jeg er usikker på om antrekket er rart eller kult;

Samma det,  det er 1 dag. Om du ikke følte deg så bra i det, nei da tar du på deg noe du vet at du føler deg bra i imorgen. Nesten ingen kommer til å huske det, så lenge du veier opp med andre kule antrekk. For man legger for det meste merke til mye negativt med seg selv som ikke andre gjør. Så ta en sjangse.

Noe annet jeg har lært meg er at man trenger ikke å  tenke på om plagget passer til din stil, eller om det er deg. Kjøp det du liker! Den ene dagen kan jeg gå med en sukkersøt bluse og knestømper med blomster på den andre dagen kan jeg gå rocka og kult for så kanskje mer nøytralt i strikkegenser og sånt. Når du bare kjøper det du liker uten å tenke på hvilken "stil" du vil ha, ja det  er da du lager din egen stil.

Så jeg ville bare at dere skal vite, at dere har gjort en forskjell for meg. Og mine nyttårsfosett i 2012 går mere på personlighet. For på utseene føler jeg jeg har funnet meg selv.

Og dette er noen av målene mine for 2012:
-Jeg skal smile mere.
-Jeg skal være mere posetiv
-Jeg skal gi flere komplimenter
-Jeg skal bli mere spontan
-Jeg skal sette mere pris på det jeg har. 

2011 har vert fantastisk, men 2012 blir enda bedre!

Just a little closer...

  Skrevet 29.12.2011 Klokka 16:11

Genser // ny fra hm ( 399kr) 

Kjøpte denne nye genseren her om dagen, love it. Nå skal jeg pakke så kommer Vilde og Cathrine til filmkos ♥
hva driver dere med i kveld?  

klesskap, wii!

  Skrevet 27.12.2011 Klokka 16:17

Er sååå forøyd! Er ikke helt ferdig da men, uansett er klesskapet mitt blitt litt forandret den stangen var ikke der før. Jeg har ikke fått kjøpt nok kleshengere så klærene som ikke henger skal opp etterhvert. Men fant ut at stanga funka perfekt til smykker og, hihi. Og så har jeg lagd en utklippsvegg med ting jeg ønsker meg og annet som gjør meg glad der bak, love it ♥

I blogg humøør!

  Skrevet 26.12.2011 Klokka 22:13

HEI, nå er jeg i et skikkelig bra blogg humør!! Men har ikke noen gøye bilder nå, men MASSE ideer til blogginga. Imorgen skal jeg til kristiansand for å bytte noe jeg fikk til jul (fikk 3 like gensre, hehe) så det blik nok et lite inlegg utpå dagen imorgen.

Men jeg må fortelle dere at jeg er nesten tom for penger, brukte opp 10000 fra slutten av sommeren til nå, ja... Så det blir kansje ikke stappa fuldt med masse nytt og alltid nye outfit, men jeg har jo fått mye nytt til jul, gavekort og 1000 kr. Så dere overlever nok til bursdagen min i april. OG da kommer jo konfen og, hihi, da blir jeg rik ♥

Men jeg har tenkt litt på å ha en spørsmålsrunde, men vil ikke ha det om ingen spørr, så jaa vis dere vil ha det legg igjen en komentar! love you folkensJa sorry for arkiv bilder men.. uansett jeg elsker den lille søte mørkhårede klompen på det øverste bilde, sonjaa!! ♥

God jul!

  Skrevet 26.12.2011 Klokka 15:29

hey folkens, sorry for dårlig blogging! Men er det ikke jul. Og alltid er ikke alt like lett og ja, men jeg regner med at jeg er fuldt tilbake nå snart. Livet er fullt av opp og ned turer, men det går som regel bedre etterhvert. Så ønsker jeg alle dere en riktig god jul og håper dere hadde det suuper fint! 
Ja et par bilder fra min fantastiske jule kveld ♥

X-mas!

  Skrevet 25.12.2011 Klokka 16:49Hmm.. lurer på hvilket tegn du liker best Sara.

 

Thumbs up for Christmas! Sara blogger jo aldri så jeg tok bare saken i egne hender. Så greit når du har samme passord de fleste steder. Uansett, ville ønske dere alle en kjempefin juletid. Kos dere masse!

Saras beste, kuleste, søteste og deiligste venn :) 

2012

  Skrevet 22.12.2011 Klokka 10:57


Helt ærlig tror jeg på 2012. Mest fordi det er bedre å tro på det, så kan du bli positivt overrasket om det ikke skjer og om det skjer ja da har du planen klar. Jeg har bestemt meg for at de neste 365 dangene skal bli helt spesielle hver og en. Jeg var på stranden klokken 8 i går kveld med Vilde og Cathine vi hadde engangsgrill, marsmallows, kakao og sjokolade! Det var skummelt og kjempe kos. Vi bestemte oss for å lage en liste over ting vi SKAL gjøre i 2012, så om jeg dør så skal jeg ha oplevd masse først! 

Jeg har også bestemt at den 20. desmber 2012 skal jeg gjøre noe som er skikkelig gøy hele dagen og natta! Og så skal jeg bake meg selv noe godt og spise det mens jeg ringer alle vennene mine og sier hade. SÅ skal jeg pynte meg fint, ta på meg favoritt klærene mine, høre på bra musikk så skal jeg ta sovepille og legge meg til å sove. Og om verden går under da, har jeg lagdt den perfekte død for meg selv. OG om den ikke gjør det så er ikke det heller så farlig, jeg våkner jo etterhvert!

Sorry for litt langt innlegg, håper non gadd å lese det for det om! Hva syntes du om 2012 ?

Outfit 19. desember

  Skrevet 20.12.2011 Klokka 14:27Singlet under Only // topp one tea spoon // smykke gina // Bukse Cubus

Så ja dette var gårsdagens outfit, hva syntes du ? 

Jentekos

  Skrevet 19.12.2011 Klokka 16:45

Bildene er tatt fra Anne Cecilie

Bursdagen til Elin var suuperkos, vi spiste godis, chips, gulerotkake og Elin's hjemmelagde sjokoladekuler. Åhh... de var så gode, MÅ ha oppskriften! Men det var uansett kjempe digg med en kveld med noen av bestejentene ♥

Negler igjen...

  Skrevet 16.12.2011 Klokka 16:19Ja, ble faktisk litt fornøyd med disse neglene! Og jo det ser litt bedre ut i virkligheten enn på bildene og. Men uansett så syntes jeg det er så gøy å prøve ut sånne ting med neglene! 

Liker du å "dille" med neglelakk og sånt? 

yoo

  Skrevet 16.12.2011 Klokka 14:55Hey people, akkurat nå chiller jeg bare litt med face og slikt. Men senere i dag kommer søte Birthe som skal sove her det blir nok kos! I morgen tror jeg at jeg skal sove hos Siren med Anne Cecilie og så på søndag er det bursdags fest for min skjønne Elin som blir 14 i dag, gratulerer! ♥

GOD MORGEN!

  Skrevet 16.12.2011 Klokka 08:01God morgen folkens, dette blir en god dag! Et smil er det beste tibehøret som finnes ♥

Oppfriskning

  Skrevet 15.12.2011 Klokka 19:04I dag har jeg fikset på "veggen" på rommet mitt den er ikke helt ferdig enda da, og på dette bilde ligger jo utklippene på bakken. Men jeg kan legge ut bilder senere! 

Peace out!

  Skrevet 15.12.2011 Klokka 15:28

Nydelig må jeg si... Ja som sagt er jeg jo syk, men tror jeg er frisk til i morgen! Så jeg har bare slappet av med tv og sånt i dag jeg. Hva driver dere med da? 

nails

  Skrevet 15.12.2011 Klokka 14:10Ehe...ja når jeg er syk og kjeder meg finner jeg på mye rart! Og jeg vet de ikke ble så fine, men det var litt gøy å leke seg litt. Hihi, hva syntes du om mine "fine" negler ? 

Syk..

  Skrevet 15.12.2011 Klokka 07:50


Men det betyr jo at jeg får en hel dag jeg kanm bruke til bloggen! Men det er jo ikke noe gøy å være syk da, får håpe det er over til i morgen. Så vi snakkes mere senere i dag, og sorry for arkiv-bilde men akkurat nå ser jeg ut som ett troll...

Sorry folkens!

  Skrevet 13.12.2011 Klokka 22:10


Men det er bare masse tentamener og juleshow og andre ting som har holdt meg optatt. Men nå er jeg snart ferdig med det meste og har lite lekser og mye fri. Så da blir det nok tid til bloggen igjen! 

Hva syntes du?

  Skrevet 13.12.2011 Klokka 21:31

Om denne kjolen fra versace for hm? De har den igjen i min størrelse og tenker litt på å kjøpe den , men så lurte jeg på hva dere syntes om den! Jeg syntes egentlig den er ganske kul, men fortsatt usikker, så koster den 999kr, så ja... Hva syntes dere, Hot or Not?

Utslitt...

  Skrevet 09.12.2011 Klokka 22:19


Sonja søta mi, love u! 

Men jeg kom akuratt hjem fra trening, har trent siden sånn 1 i dag så er rimelig sliten. OG stygg, haha! Så ja, tror ikke dere vil ha noe bilder fra idag uansett.. Men joda showet blir kult og gøy, må bare få litt vile nå, skal opp klokka 7 eller noe i morgen. Så wish me luck!

jeg er kjendis ;)

  Skrevet 08.12.2011 Klokka 21:32
Heyhey, var i avisen i dag! Så alle som har lindesnes tilgjengelig burde ta en titt, hihi ♥ 

Kreative meg!

  Skrevet 08.12.2011 Klokka 20:24
Hei nå driver jeg å pynter singletter til juleshowet. Det er til de jeg trener da, ikke sikkert alle viste det men jeg er altså dansetrener for noen jenter mellom 10 og 13år. Syntes det er supergøy, og har merket allerede at flere har utviklet seg mye, det er jo alltid gøy!

Men uansett så blir det nok lite blogging på både fredag og lørdag siden jeg er opptatt med juleshowet. Ingen jul uten juleshow med mandals turnforening! Vi skal danse til sangen "mad house" av Rihanna, tror det blir kjempekult med sorte fillete klær, korsett, gnidd sminke og crasy hår. Gled dere til bilder !

Outfit!

  Skrevet 08.12.2011 Klokka 17:17Bukse vila // Singlett gina // Skjorte mammas gamle, levis // skjerf Bikbok

Hva syntes du ?  

Sonji

  Skrevet 08.12.2011 Klokka 15:58Standar oss, hihi ♥

Så hva skal du i dag da ? 

tar meg en tur!

  Skrevet 07.12.2011 Klokka 16:43på konf. så dansing, snakkes senere da folkens! ♥

Dilla

  Skrevet 07.12.2011 Klokka 15:30

Har fått totalt dilla å gensre for tiden, det er jo lissom en "all time favorite" men nå er det helt sykt hvor mye jeg elsker gensre! Siste shopping-turene har jeg nesten bare endt opp med gensre. Men det er jo ett utrolig behagelig, varmt og fint plagg som kan ha utrolig mange forskjellige farger, motiver og trykk. Jeg er helt dilla jeg!

Når alle lys er slukket, hvem er der da?

  Skrevet 07.12.2011 Klokka 14:03

Genser hm // Skjef Bikbok // Smykke Gina // Ring hm // bukser bikbok (hadde litt "slaske tøy" pga tentamen) 
Da var norsk tentamen overstått! Overskriften på innlegget er overskriften jeg brukte på stilen, så ja. Følte egentlig ikke at det gikk så bra men nå får vi bare vente å se. Digg å slutte litt tidligere på skolen da, btw tusen takk for mange fine komentarer i det siste! 

min sminke

  Skrevet 06.12.2011 Klokka 21:22øyneskygge fra sensai // koster fra hm og makeupstore // mascara fra loreal (telescopic) // eyeliner fra maybelline // Pudder fra clinique og fundation fra mabelline (super stay 24 hours eller noe) 

Dette er sminken jeg bruker til vanlig, selfølgelig har jeg hatt perioder hvor jeg har brukt andre produkter. Men jeg har alltid falt tilbake på disse. Dette er produkter jeg kan anbefale sterkt! 

Julestemning!

  Skrevet 06.12.2011 Klokka 17:12


Sier bare en ting folk; GOD JUL ♥

The simple things

  Skrevet 06.12.2011 Klokka 15:16

Genser fra saint tropez
Heihei, i dag skulle jeg egentig trene men det ble ikke noe av. Men uansett så da chiller jeg hjemme med musikk, rydding og klesskapet mitt! Det er så fiint med snøen altså, har så julestemning nå. Og så er det så mye gøy som skjer for tiden, godt å glede seg litt. Senere i dag stikker jeg foresten på øving til juleshow, blir nok gøy. Håper dere får en fin dag videre dere og da, blogges!  

Ukas innkjøp

  Skrevet 05.12.2011 Klokka 17:35

Gidder ikke si hvor alt er fra, men vist det er noe dere lurer på er det bare å spørre! Og så kommer jeg nok til å vise en del av tingene i outfit senere så. Syntes? 

Pink it up!

  Skrevet 05.12.2011 Klokka 15:55

Genser monki // Bukse BikBok // Smykke gina // Ringer begge fra Anne Cecilie

Så hva syntes du om litt rosa på en grå mandag ? 

Snaart 1år jo!

  Skrevet 05.12.2011 Klokka 14:37

Heyhey alle sammen! Litt for lenge siden sist, men jeg har bare vært så utrolig opptatt i det siste, men sorry jeg skal skjerpe meg. Uansett så var det noe jeg merkert her om dagen, nemmelig at bloggen snart er 1 år! Eller den 23. desember da, men det er jo ikke lenge til. 

Vil uansett si at når jeg ser gjennom arkivet så må jeg smile litt, det er utrolig hvordan jeg har forandra meg på bare 1 år! Og selv om jeg kansje ikke har hatt 10000 lesere og masse komentarer vil jeg bare si takk til dere som har lest bloggen min, fordi jeg tror den har hjulpet meg masse til å bli den jeg er i dag. I alle fall på utseene, har egentlig aldri vert helt fornøyd med meg selv der. Men nå føler jeg meg komfertabel med meg selv, så tusen takk alle som har lest og komentert bloggen min, love u! ♥ 
Gleder meg til masse blogging i fremtiden, og igjen elsker dere folk!

 

hits